Blog Başlık

  • Temmuz 28, 2019 Geberit Yedek Parça

    Geberit Rezervuar İç Takım

    Tesisat firmalarının öncülerinden olan Geberit kalitesi ve uzun yıllardır süregelen tecrübesi ile dikkat çekiyor. Rezervuar üretimi yapan firma Geberit rezervuar iç takım seti ve yedek parçalarının üretimini de yapıyor. Rezervuarların iç kısımları bilindiği gibi iki parçadan oluşuyor. Doldurma grubu klozetin deposuna su doldurulmasına yardımcı olurken boşaltma grubu ise klozete su akışını sağlıyor. 

    Geberit Rezervuar İç Takım, geberit yedek parça
  • Temmuz 28, 2019 Geberit Yedek Parça

    Geberit Kumanda Paneli

    Geberit markası 1964 yılından beri sıhhi tesisat sektöründe faaliyet göstermektedir. Klozetten pisuvara ve hatta tüm banyo malzemelerinin yedek parçalarının üretimini yapmaktadır. Geberit kumanda paneli üretimi ile de dikkat çekmektedir. Son teknoloji kullanılarak oldukça şık modellerden dizayn edilen kumanda panelleri banyonuzu süsleyecek. Klozetlerde kullanılan bu paneller hijyen açısından da tüketicilere eşsiz bir deneyim sunuyor.

    Geberit Kumanda Paneli, geberit kumanda yedek parça
  • Temmuz 28, 2019 Geberit Yedek Parça

    Geberit gömme rezervuar modellerini incelemediyseniz pek çok şey kaybetmişsiniz demektir. Gömme rezervuarın yanı sıra herhangi bir arıza durumunda yedek parçalarını da yine Geberit markasından satın alabilirsiniz.

    Geberit Gömme Rezervuar, geberit rezervuar
  • Temmuz 28, 2019 Geberit Yedek Parça

    Geberit markası sıhhi tesisat sektörünün öncülerinden olup Geberit gömme rezervuar yedek parça üretimi de yapmaktadır. Gömme rezervuarlar duvarların iç kısımlarına monte edilmektedir. Böylece banyo ve tuvaletlerde yer tasarrufu da sağlamak mümkündür. Gömme rezervuarların monte edilmesi esnasında çok fazla kırıp dökme işlemi de gerçekleşmemektedir. 

    Geberit gömme rezervuar yedek parça, geberit yedek parça
  • Temmuz 28, 2019 Geberit Yedek Parça

    Geberit fotoselli batarya üretimi yapan firmaların başında gelmektedir. Evlerin yanı sıra alışveriş merkezi, ibadethane, iş merkezi, hastane, tersane gibi insan sirkülasyonunun yoğun olduğu ortamlarda hijyen sağlanması amacı ile artık fotoselli ürünler kullanılmaktadır. Fotoselli batarya ya da fotoselli musluk olarak da tabir edebileceğimiz bu parçalar sinyal üretmekte ve sinyal algılama özelliğine sahip olarak imal edilmektedir. Elinizi koyduğunuzda algılama özelliği sayesinde elinizi algılamakta ve suyun akışı sağlanmaktadır.

    Geberit fotoselli batarya, batarya, fotoselli batarya, geberit
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR