Geberit gömme rezervuar yedek parça

Geberit gömme rezervuar yedek parça

Geberit Gömme Rezervuar Yedek Parça

Geberit markası sıhhi tesisat sektörünün öncülerinden olup Geberit gömme rezervuar yedek parça üretimi de yapmaktadır. Gömme rezervuarlar duvarların iç kısımlarına monte edilmektedir. Böylece banyo ve tuvaletlerde yer tasarrufu da sağlamak mümkündür. Gömme rezervuarların monte edilmesi esnasında çok fazla kırıp dökme işlemi de gerçekleşmemektedir.

Özellikle inşaat esnasında paneller zarar görmemişse sadece el paneli çıkarılarak olası arızalara müdahale edilebilmektedir. Yedek parçaların montajı işleminin de yine işin ehli olan kişiler tarafından yapılması gerekmektedir.

Geberit Gömme Rezervuar Yedek Parça Montajı

Gömme rezervuarların montajı duvarın iç kısmına olmaktadır. Dışarıdan bakıldığında sadece klozet ve sifon bölümü gözükmektedir. Bu durum müşterilerin zihninde farklı sorular meydana getirmektedir. Rezervuar iç kısımlarının duvarın iç kısmında yer alması arızalara nasıl müdahale edileceği sorusunu ortaya çıkarmaktadır. El panelinin çıkarılması sureti ile arızalar giderilmektedir.

Özellikle modern teknoloji ve yapılan araştırma geliştirme çalışmaları sebebi ile artık inşaat sektöründe gömme rezervuarlar kullanılmaktadır. Tek kademeli su akışının yanı sıra iç kısma eklenen kademeli su akıtma sistemi sayesinde sudan da tasarruf etmek mümkündür. Geberit gömme rezervuar yedek parça modelleri de arızaların giderilmesi hususunda size yardımcı olacaktır.

Geberit Gömme Rezervuar Yedek Parça Modelleri, Özellikleri, Fiyatları

Geberit gömme rezervuar yedek parça basmalı iç takım boşaltma grubu contası, rezervuar çerçevesi, çerçeve kapağı, çerçeve vidası, iki kademeli iç takım, stoplu boşaltma grubu, çengel grubu, hela taşı bağlantı dirseği, adaptör, basma butonu olmaktadır. Bu parçalar gömme rezervuar alındığında kutu içinde bulunmaktadır. Ancak olası arızalar halinde tek tek de alınabilir.

Yedek parçaların ölçüsü de dikkat edilmesi gereken faktörler arasında yer almaktadır. 12 cm ve 8 cm uyumlu parçalar bulunmaktadır. Bu konuda bilginiz yoksa sıhhi tesisat ekibinden yardım almalısınız. Tuvaletler hijyenin en çok dikkat edilmesi gereken ortamlardandır. Bu sebeple arızaların en kısa sürede halledilmesi gerekir. Geberit markasından alacağınız ürünler enerji ve su tasarrufu sağladığından dolayı yaptığınız harcamayı kısa sürede amorti edebilirsiniz. Ayrıca bu parçalar uzun ömürlü olup sürekli olarak harcama yapmak durumunda kalmazsınız.

Etiketler: Geberit gömme rezervuar yedek parça, geberit yedek parça
Temmuz 28, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR