VitrA Satış Yerleri

VitrA Satış Yerleri

Vitra Satış Yerleri


Bir Eczacıbaşı yapı ürünü grubu olan ve geniş ürün yelpazesine sahip Vitra bayileri yıllardır geniş ürün yelpazesi ile hizmet vermektedir. Yapı sektörünün vazgeçilmez, şık ve estetik görünümlü ürünlerini ortaya çıkaran ve bayiler aracılığıyla ulaşılabilen ürünler, kullanıldıkları yerlerde şıklığı, zarafeti ve estetiği ön plana çıkarmaktadır.

Birçok yapıda Vitra bayileri tarafından satışa sunulan ürünler tercih edilirken, çoğu zaman çok acil durumlarda hemen ürünlerin alınması gerekmektedir. Böyle bir durumda www.banyoevin.com adresine giriş yapan müşterilerimiz, Vitra başta olmak üzere diğer tüm markaların orijinal yedek parçalarını satışa sunmaktadır. Bunun yanında Ankara içinde olabilecek tüm tadilat ve tamirat, bakım ve onarım, ürün montajı gibi hizmetlerimizden de profesyonel şekilde yararlanabilirsiniz.


Vitra Yedek Parçaları Nelerdir?


Vitra, yapılar için birbirinden farklı ve kaliteli ürünler yaparken, herhangi bir arıza ya da bozulmaya karşı da yedek parçalarını üretmektedir. Vitra kullanan kişilerin herhangi bir arıza ya da bozulmada muhakkak orijinal yedek parçaları kullanmaları gereklidir.

·         Vitra gömme rezervuar yedek parçası

·         Vitra fotoselli gömme rezervuar yedek parçası

·         Vitra klozet yedek parçaları

·         Vitra pisuvar yedek parçaları

·         Tekne küvet parçaları

·         İç takımlar


Vitra Yedek Parçalarına En Kolay Nereden Ulaşırım?


Vitra ürünlerinin ve yedek parçalarının en kolay Vitra bayileri ile rahatlıkla ulaşılabilir. Her bayinin kendine göre bir sistemi bulunmaktadır. Yedek parçaları alınsa bile herhangi bir montaj, bakım, onarım gibi hizmetlerin verilmesi de oldukça önemlidir.

Orijinal yedek parça satışı dışında Ankara içi teknik servis için, tüm tamirat ve tadilat, bakım ve onarım, montaj hizmetlerimizden yararlanmak için www.banyoevin.com adresimizden, profesyonel ve deneyimli ekibimize ulaşabilirsiniz. Orijinal yedek parça ürünlerini ücretsiz kargo ve indirimli cazip fiyatlarla sahip olurken, firmamızın deneyimli ekibi tarafından verilecek hizmetlerimizden de yararlanabilirsiniz.


Vitra Ürünleri Nelerdir?


Vitra bayilerinde birbirinden farklı ürünlere ulaşılabilir. Rezervuar çeşitlerinden olan alçak asma rezervuarlar, yüksek asma rezervuarlar ve gömme rezervuarlar bulunmaktadır.

Aynı zamanda ticari zeminler, endüstriyel zeminler, dış ceple, mutfak tezgâh arası, ev içi zemin ve banyo mekanları için de birbirinden farklı ürünleri bulunmaktadır. Ürünün karo koleksiyon ve banyo koleksiyon ürünleri de bulunmaktadır.

Etiketler: Vitra Satış Yerleri, VitrA, VitrA yedek parça
Ağustos 30, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR