Geberit Kumanda Paneli

Geberit Kumanda Paneli

Geberit Kumanda Paneli

Geberit markası 1964 yılından beri sıhhi tesisat sektöründe faaliyet göstermektedir. Klozetten pisuvara ve hatta tüm banyo malzemelerinin yedek parçalarının üretimini yapmaktadır. Geberit kumanda paneli üretimi ile de dikkat çekmektedir. Son teknoloji kullanılarak oldukça şık modellerden dizayn edilen kumanda panelleri banyonuzu süsleyecek. Klozetlerde kullanılan bu paneller hijyen açısından da tüketicilere eşsiz bir deneyim sunuyor.

Geberit Kumanda Paneli Şık Modelleri İle Dikkat Çekiyor

Bu gün evlerimizin her bölümünde kullanılan parçalar sadece işlevsel değil göze hitap etme özelliğine de bürünmüştür. Klozetlerin çoğunda sifon kolu klozetin su deposunun üst kısmında bulunurken gömme klozetlerin üretilmesi ile kumanda panelleri duvarlardaki yerini aldı. Fayansların üzerine monte edilen bu paneller oldukça şık görünüyor.

Geberit kumanda paneli artık sadece bir panelden ibaret değil. Gömme klozetlerde su deposu duvarın iç kısmında bulunmaktadır. Dışta ise bir çıkıntı olmamakla birlikte klozetten ayrıymış gibi duran paneller duvara monte edilmektedir. Klasik klozetlerde tek bir su ayarı olan kumanda panelleri ile artık birden çok seçenek kullanılmaktadır. Hal böyle olunca su tasarrufu da sağlamak mümkündür.

Geberit Kumanda Paneli Modelleri, Özellikleri ve Fiyatları

Kumanda panelleri ayarlanabilir su akış seviyesine sahiptir. Genel olarak panelde iki adet bölüm bulunmaktadır. Bu panellerde bulunan bölümlerden biri diğerine göre daha küçüktür. Bu da ona basıldığında daha az su aktığının göstergesidir. Panellerde en çok dikkat çeken husus renk skalasıdır. Ancak gümüş rengin daha çok kullanıldığı görülmektedir. Farklı geometrik şekillerden oluşan kumanda panelleri ile aynı zamanda hijyen sağlarsınız.

Aktif hijyenin en büyük sebebi bu panellerin bir çoğunun sensörlü olmasından kaynaklanmaktadır. Gelişen teknoloji ile birlikte artık kumanda panellerine basmaya ya da dokunmaya dahi gerek yoktur. Fotoselli parçaların yanı sıra meskenlerde kullanılmak için mekanik ya da pnomatik parçalar da üretilmektedir.

Kumanda panellerini incelediğinizde hepsinin farklı boyutlarda olduğunu göreceksiniz. Beğendiğiniz modeli sipariş ver butonuna basarak satın alabilirsiniz. Ayrıca panel çubuğu gibi yedek parçalara da erişmeniz mümkündür. Geberit kumanda paneli modellerinin en büyük özelliği ise parmak izi bırakmamasıdır. Çift basmalı modeller olduğu gibi tek basmalı olanlar da mevcuttur.

Etiketler: Geberit Kumanda Paneli, geberit kumanda yedek parça
Temmuz 28, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR