Geberit fotoselli batarya

Geberit fotoselli batarya

Geberit Fotoselli Batarya

Geberit fotoselli batarya üretimi yapan firmaların başında gelmektedir. Evlerin yanı sıra alışveriş merkezi, ibadethane, iş merkezi, hastane, tersane gibi insan sirkülasyonunun yoğun olduğu ortamlarda hijyen sağlanması amacı ile artık fotoselli ürünler kullanılmaktadır. Fotoselli batarya ya da fotoselli musluk olarak da tabir edebileceğimiz bu parçalar sinyal üretmekte ve sinyal algılama özelliğine sahip olarak imal edilmektedir. Elinizi koyduğunuzda algılama özelliği sayesinde elinizi algılamakta ve suyun akışı sağlanmaktadır.

Geberit Fotoselli Batarya İle Su Tasarrufu Sağlayın

Fotoselli bataryaların en büyük özelliği su tasarrufu sağlamalarıdır. Hijyen kaygısından dolayı pek çok kişi muslukları kapatırken tedirgin olmaktadır. Ayrıca muslukların çoğu zaman açık kaldığı ve yüksek miktarlarda su faturası ödendiği de bir gerçektir. Tüm bu şüpheleri aklınızdan silmek için Geberit fotoselli batarya sahibi olabilirsiniz.

Sinyaller elinizi koyduğunuzda kesilir ve ayarlanmış olan su seviyesi sıcaklığı ile birlikte akışa hazır hale gelir. Fotoselli bataryalar günümüzde iki şekilde kullanılmaktadır. Bunlardan bir tanesi pillidir ve pil bittiğinde sürekli olarak değiştirmek gerekmektedir. Diğer model ise düşük voltta elektrik almaktadır. Fotoselli bataryalar yeni çıktığında pilli modeller tercih edilirken son yıllarda özellikle elektrikli modeller revaçtadır.

Geberit Fotoselli Batarya Modelleri, Özellikleri ve Fiyatları

Geberit fotoselli batarya modelleri de oldukça çeşitlilik arz etmektedir. Banyo ve mutfak gibi su akışının olduğu her noktada aynı tip musluk kullanmak mümkün değildir. Bu anlamda Geberit markasının ilk olarak eviyelere göre musluk ürettiğini görmekteyiz. Mutfak için kullanışlı olan bu modeller daha eğimli bir yapıya sahiptir ve altında büyük cisimler rahatlıkla yıkanabilir. Fotosel özelliği sayesinde sürekli olarak musluğu açıp kapatmanıza gerek kalmaz.

Diğer model s lavabo bataryasıdır. S bataryalar su akışının olduğu her noktada rahatlıkla kullanılabilir. Pek çok modeli bulunan s bataryalar mutfaklarda olduğu gibi farklı modellerinin olması sebebi ile banyolarda da rahatlıkla kullanılabilir. Modeller üzerinde inceleme yaparak beğendiğiniz modeli satın alınabilirsiniz. Fotoselli bataryaların tümü aynı özelliği taşımakla birlikte model tercihinde bulunmak tamamen zevkiniz ve banyonuza katmak istediğiniz ambiyans ile ilgili bir durumdur. 

Etiketler: Geberit fotoselli batarya, batarya, fotoselli batarya, geberit
Temmuz 28, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR