Vitra Klozet Kapağı Değiştirme

Vitra Klozet Kapağı Değiştirme

Vitra Klozet Kapağı Değiştirme

 

Vitra klozet kapağı zarar görebilir ya da çeşitli nedenlerden dolayı kırılabilir. Böyle bir durumda kapağın değiştirilmesi gereklidir. Klozet kapağı değiştirme işleminin ilk kuralı eski kapağın boyutlarında Vitra klozet kapağı almaktadır. Klozet ile kapağının uyum sağlamasının ilk şartı budur.

Değişen ve gelişen teknoloji ise, klozet kapaklarında bile son teknoloji kullanımını getirmiştir. Bu yüzden normal klozet kapaklarının yanında farklı özelliklere sahip klozet kapakları da bulunmaktadır. Bu yüzden bir klozet kapağı değiştirirken bile bu işin ustasına danışmak gerekir. Bunun için www.banyoevin.com adresine giriş yaparak; tamirat ve tadilat, bakım ve onarım, montaj hizmetlerimizden, profesyonel olarak yararlanabilirsiniz.


Klozet Kapağı Nasıl Değiştirilir?

 

Vitra klozet kapağı değiştirmeden önce, menteşelerinden sökülmesi gerekir. Vidaların biri üstten diğeri ise alttan kelebek vida başıyla bağlantılarından sökülmelidir. Klozet kapağı menteşelerinden çıktıktan sonra üç parça halinde olan yeni klozet kapağı alt ve üst olmak üzere bağlantı yerlerinden takılır.

Yeni sistem klozet kapaklarında değiştirme işlemi biraz daha farklı olabilmektedir. Sensörlü klozet kapakları, normal klozet kapaklarına göre takılıp çıkartılması beceri isteyen bir iştir. Bu yüzden işin uzmanından yardım istemek en doğrusudur. Sadece ürünlerin orijinal yedek parçası değil aynı zamanda Ankara içinde, tüm tamirat ve tadilat, bakım ve onarım ile ürünlerin montajını yapan konusunda uzman ve tecrübeli elemanlarımıza www.banyoevin.com adresimizden ulaşarak, hizmet talebinde bulunabilirsiniz.


Klozet Kapağı Yedek Parçaları Nelerdir?

 

İster klasik olsun ister yeni sistem klozet kapakları olsun farklı özelliklerle yedek parçalara sahiptir. Bu yedek parçaların orijinal parçalar olması, ürünlerin daha uzun süreli kullanımı için gereklidir.

·         Klozet kapağı alt blok

·         Klozet kapağı üst blok

·         Klozet kapağı menteflesi

·         Paslanmaz mentefle büyük contası

·         Silikon conta

·         Kapak menteşeli dübeli-uzun

·         Klozet kapağı montaj aparatı

·         Yavaş kapanır menteşe


Klozet Kapağı Neden Arızalanır?


Farklı şekillerde üretilen klozet kapakları bulunmaktadır. Klasik kapakların yanında sensörlü klozet kapak çeşitleri de bulunmaktadır. Yavaş kapanma özelliği gösteren bu kapaklar, zaman içinde arızalanabilir. Yavaş kapanma özelliğini kaybeden ürünlerin sensör takımlarında arızalanma olabilir.

Klozet kapaklarında bir başka sorun ise çabuk kırılmaları olabilir. Plastik, kalitesiz maddelerden yapılan ürünler, çabuk kırılma özelliği gösterebilirler. Bir başka arıza çeşidi ise, klozet kapaklarının menteşelerinden çabuk çıkması sorunu olmaktadır.

Ankara içinde olan tüm klozet bakım, tamir, onarım, tadilat işlemleri yanında montaj işlemlerini profesyonel ekipleriyle sürdüren firmamıza, www.banyoevin.com adresi üzerinden ulaşabilir, aynı zamanda markalı tüm ürünlerin orijinal yedek parçalarına da sitemiz üzerinden indirimli cazip fiyatlar ve ücretsiz kargo servisiyle sahip olabilirsiniz.

 

 

Etiketler: Vitra Klozet Kapağı Değiştirme, VitrA, VitrA yedek parça
Ağustos 26, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR