Geberit Rezervuar İç Takım

Geberit Rezervuar İç Takım

Geberit Rezervuar İç Takım

Tesisat firmalarının öncülerinden olan Geberit kalitesi ve uzun yıllardır süregelen tecrübesi ile dikkat çekiyor. Rezervuar üretimi yapan firma Geberit rezervuar iç takım seti ve yedek parçalarının üretimini de yapıyor. Rezervuarların iç kısımları bilindiği gibi iki parçadan oluşuyor. Doldurma grubu klozetin deposuna su doldurulmasına yardımcı olurken boşaltma grubu ise klozete su akışını sağlıyor.

Geberit Rezervuar İç Takım İle Hijyen Sağlayın

Geberit rezervuar iç takım doldurma ve boşaltma grubu modelleri ile tüketicilere pek çok şey vaat ediyor. Rezervuarlar klozetlerin olmazsa olmaz parçalarındandır. Farklı rezervuar modelleri olsa da iç takımların çalışma prensibi birbirinin aynısıdır. Doldurma grubu olmanda boşaltma, boşaltma grubu olmadan doldurma işlemi bir anlam ifade etmez.

Doldurma grubu oldukça farklı parçalardan oluşmaktadır. Geberit markası hijyenin yanı sıra su ve enerji tasarrufu imkanı da sunmaktadır. Bunun en önemli sebebi iki kademeli doldurma özelliğidir. Eskiden kullanılan rezervuarların tek bir doldurma ve boşaltma kapasitesi vardı. Yüksek miktarlarda depoya su girişi sağlanıyor ve sifona basıldığında yine yüksek miktarlarda su harcanıyordu. Ancak iki kademeli doldurma gurubu sayesinde dolan suyun miktarında azalma meydana geldi.

Boşaltma grubu da yine kademeli bir hal aldı. Rezervuar kontrol panellerinin imal edilmesi ile iki miktarda su akıtmak mümkündür. Doldurma ve boşaltma grubu ürünler 8 ve 12 cm olarak imal edilmiştir. Sizlere gerekli olan boyutu internet üzerinden de sipariş edebilirsiniz.

Geberit Rezervuar İç Takım Modelleri, Özellikleri ve Fiyatları

Geberit rezervuar iç takım modelleri çeşitlilik göstermektedir. Basmalı iç takımlar klasik klozetler için kullanılmaktadır. Ancak yeni yapılan inşaatlarda artık asma klozetlerin daha çok kullanıldığını görmekteyiz. Asma klozetler için imal edilen rezervuar iç takımları da değişiklik göstermektedir. İç takımların yanında marka tarafından musluk ve kontrol paneli de satışa sunulmuştur. Bu ürünleri tek tek satın alabileceğiniz gibi oluşturulmuş rezervuar setlerini de sipariş edebilirsiniz.

Rezervuar setlerinin yanı sıra gerekli olan yedek parçaları da satın alabilirsiniz. Ayarlama çubuğundan contaya, temiz su dirseğinden kademeli boşaltma grubu ürünlerine kadar dilediğiniz tüm yedek parçaları Geberit markasından temin edebilirsiniz.

Etiketler: Geberit Rezervuar İç Takım, geberit yedek parça
Temmuz 28, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR