Geberit Gömme Rezervuar

Geberit Gömme Rezervuar

Geberit Gömme Rezervuar

Geberit markası 1960’yı yılların ortalarından beri sıhhi tesisat sektöründe banyo malzemeleri ve yedek parçalarının üretimini yapmaktadır. Sadece musluk değil, klozet, pisuvar gibi banyo ekipmanlarının üretimi ve yedek parçaları da imal edilmektedir. Geberit gömme rezervuar modellerini incelemediyseniz pek çok şey kaybetmişsiniz demektir. Gömme rezervuarın yanı sıra herhangi bir arıza durumunda yedek parçalarını da yine Geberit markasından satın alabilirsiniz.

Geberit Gömme Rezervuar Parçaları

Teknolojinin gelişmesi tüm sektörleri etkilediği gibi sıhhi tesisat sektörünü de olumlu anlamda etkilemiştir. Zamanla yeni rezervuar modelleri literatüre eklenmiştir. Gömme rezervuar bu gün en çok kullanılan rezervuar modellerinden biri haline gelmiştir. Geberit gömme rezervuar modelleri set halinde satıldığı gibi tek tek de satışa sunulmuştur.

Geberit Gömme Rezervuar Modelleri, Özellikleri ve Fiyatları

Gömme rezervuarlar inşaat esnasında duvarın iç kısmına yerleştirilmektedir. Olası arıza durumunda el panelleri kaldırılarak müdahale edilmektedir. Gömme rezervuarların su depoları dışarıda değildir. Klozet duvara monte edilir ve su depoları da yine duvarın iç kısmında bulunmaktadır. Rezervuar kısmı da içeride olduğundan dışarıdan bakıldığında sadece kumanda paneli görülmektedir. Geberit gömme rezervuar setinin içerisinde kumanda paneli, musluk ve stop valf bulunmaktadır. Rezervuarların asma klozetler için kullanımı mümkün olmaktadır.

Su doldurma ve su boşaltma hazneleri de yine bulunmaktadır. Gömme rezervuar modellerinin boyutları genel olarak 8 cm olmaktadır. Yetiştin klozetlerinde kullanılan modelleri olduğu gibi çocuk klozetleri için de üretilmiş olan ürünler bulunmaktadır. Yine kaldırma mekanizması ve şamandıra gibi yedek parça modelleri de mevcuttur.

Gömme rezervuar parçalarının en dikkat çekeni şüphesiz kumanda paneli olarak karşımıza çıkmaktadır. Panellerin çift ayarlı olduğu gibi tek basmalı modelleri de mevcuttur. Genel olarak paneller krom malzemeden imal edilmiştir ve parmak izi bırakmaz. İki bölmeli olanları daha çok tercih edilmektedir. Çünkü suyun daha az harcanabildiği bir basma bölümü de olduğundan dolayı su tasarrufu sağlamak mümkündür.

Gömme rezervuarların 8 cm olan modelleri olduğu gibi 12 cm olanları da bulunmaktadır. Banyonuza şıklık katmak ve teknik aksamda sorun yaşamamak için Geberit markasını  gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

Etiketler: Geberit Gömme Rezervuar, geberit rezervuar
Temmuz 28, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR