Vitra Klozet Yedek Parçalar

Vitra Klozet Yedek Parçalar

Vitra Klozet Yedek Parçalar


Vitra klozet, sağlamlığı ve kalitesi yanında farklı tasarımlarıyla da göz doldurmaktadır. Bunun yanında yedek parçaları da oldukça kolay temin edilebilmektedir. Klozet satın alırken bazı noktalara dikkat edilmesi ve alınacak yeri çok iyi seçmek gereklidir.

Klozet seçme püf noktaları:

·         TSE belgeli ürünler ilk tercih sebebi olmalıdır.

·         Servis ağı geniş olmalıdır.

·         Yedek parçası kolay bulunmalıdır.

·         Ekonomik fiyatlı olmalıdır.

·         Su tüketimi minimumda olmalıdır.

Klozet takımı seçerken özellikle rezervuar parçasının kalitesi, stoplu ya da iki kademeli modellerden seçilmesiyle, %60 oranlarında su tasarrufu da sağlanmış olur. Rezervuarın flotörünün su alma ayarı da minimum seviyede tutulması, suyun daha az tüketilmesine olanak tanıyacaktır.


Gömme Klozet ve Arızalı Parça Tespiti Nasıl Yapılır?


Vitra klozet, akıllı klozet, asma klozet, gömme klozet ve pisuvarlardan oluşan bir portföye sahiptir. Klozet ürünleri, duvara tam dayalı, arkası açık modelleri bulunmaktadır.

Vitra markalı gömme klozet ve diğer vitra markalı klozet ürünlerinin yedek parçaları konusunda, www.banyoevin.com adresinden iletişim numaralarımıza ulaşabilir, site üzerinden vereceğiniz siparişlerle, ürününüz belli indirimler ve ücretsiz kargo ile size ulaştırılmaktadır.

Gömme klozet ve arızalı parça tespiti yapılırken ilk olarak, rezervuarın su kaçırıp kaçırmadığına bakılmalıdır. Rezervuarın su kaçırması ise, yüksek su faturalarına neden olur. Vitra sifon ya da doldurma gruplarının arızalarında Vitra klozet orijinal yedek parçalarının kullanılması gereklidir. Çok nadir olarak görülen Vitra kumanda panelinin de takılmasıyla su kaçırma arızası oluşabilir.

Gömme Rezervuar Montajı Nasıl Yapılır?

Gömme rezervuarların zamanla kireçlenmesinden, tortular oluşur ve bu yüzden klozet iç takımlarının değiştirilmesi gerekir. Gömme rezervuar montajı için bu konuda deneyimli ve profesyonel hizmet veren www.banyoevin.com hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. Sadece yedek parça satışında değil, bakım, tamir, onarım, tadilat ve montaj hizmetlerinde de profesyonel hizmet sunan firma, konusunda uzman ekipleriyle hizmet vermektedir.

 

 

 

Rezervuarlardaki Sorunlar Nelerdir?


Asmalı, gömmeli ve gövde olmak üzere üç çeşit rezervuar çeşidi bulunmaktadır. Evlerde en çok kullanılan çeşitlerden birisi asma klozetlerdir. Genel olarak rezervuarlarda hep aynı sorunlar oluşmaktadır.

İç takım parçaları bozulan ürünler, sürekli su kaçırmaya başlar. Rezervuarların iç takımları oldukça hassastır. Klozetin sökülmesi, yerinden oynaması, rezervuar takımlarının arızalanmasına neden olmaktadır. Çoğu zaman ise rezervuarların içine çeşitli sebeplerden dolayı pislikler kaçabilir.

Rezervuar iç takımlarında yaşanabilecek herhangi bir sorunda, yedek parça temininde, www.banyoevin.com adresimize ulaşarak, yedek parça ürünlerimizi görebilir, tamir, tadilat, bakım onarım ve montaj hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Etiketler: Vitra Klozet Yedek Parçalar, VitrA, VitrA yedek parça,Gömme Klozet ve Arızalı Parça Tespiti,Rezervuarlardaki Sorunlar Nelerdir,
Eylül 28, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR