Blog Başlık

  • Mart 27, 2019

    Asma Klozetler Modern Görünümü İle Banyonuza Farklı Bir Hava Katacak

    Banyo dekorasyonlarında klozet ve rezervuar her zaman çok düşünülerek satın alınan parçalar arasında yer alıyor. Klozet iç takım parçaları temin etmek ve bu parçaların orijinal olması gerekliliği bu ürünlerin kalitesinin yüksek olmasını da gerektiriyor. Klozet seçiminde artık daha modern duruşu olan tasarımlar tercih ediliyor. Bu tasarımlar arasında da asma klozet çeşitleri en çok tercih edilen ürünler arasında bulunuyor. Kaliteli ve şık bir görünümü olan klozetlerde iç takım parçaları da büyük önem taşıyor. Asma klozetlerin en büyük avantajı yere monteli olmamasıdır. Böyle banyo temizlikleri daha kolay yapılabiliyor ve ayak kısımlarında sararma gibi sorunlar ile uğraşmak zorunda kalmıyorsunuz. 

    asma klozet, asma klozetler, modern klozetler, yedek parça, klozet yedek parça
  • Mart 27, 2019 Artema Yedek Parça

    Artema Yedek Parça Çeşitleri İle Arızayı Hızlıca Çözebilirsiniz

    Artema yedek parça çeşitleri ile arızalarınıza kesin çözüm sunan kaliteli ve uzun ömürlü ürünlerdir. Banyo ve mutfak için gerekli her türlü yedek parça ve aparatlarını üretimi yapan lider bir markalar marka bünyesinde üretilen tüm yedek parçalar birbirinden kaliteli estetik açıdan oldukça şık ve uzun ömürlü ürünlerdir.  

    artema yedek parça, artema çeşitleri, artema ürünleri, artema tavsiye, artema yedek parça satın al
  • Şubat 20, 2019

    İster sıva altına monte edilen gömme rezervuar sistemleri olsun isterseniz de eski tip klozet rezervuar arızaları olsun değiştirilmesi gereken ürünler Vitra doldurma grubu yedek parça arızaları sebebiyle gerçekleşebilmektedir. Doldurma grubu arızaları genellikle rezervuar haznesinin su kaçırması veya şamandırada meydana gelen arızalardan kaynaklanmaktadır. Genellikle ev sahiplerinin başını ağrıtan bu tip sorunlar aslında doğru ürün seçilerek kolayca giderilebilmektedir. Öncelikle arızanın contadan mı kaynaklı yoksa doldurma grubunu oluşturan diğer ürünlerden mi kaynaklı olduğunu belirleyerek firmamıza ulaşabilir, sitemizde bulunan farklı marka ve modeldeki rezervuar iç takımları başta olma üzere banyo ve lavabo aksesuarlarına kolayca sahip olabilirsiniz.

    yedek parça, artema, vitra, geberit, banyoevin, yedek parça satın al, vitra doldurma grubu, vitra yedek parçaları
  • Şubat 20, 2019

    Vitra gömme rezervuar boşaltma grubu parçaları bir bütün olarak banyo veya tuvaletinizde klozet sisteminizin sorunsuz bir şekilde devir daim yapmasını sağlayan ekipmanlardandır. Bu parçada meydana gelecek arıza ve hasarlar derhal giderilmeli ve arızaya sebep olan kusurlu parça yenisiyle değiştirilmelidir. Arızalanan iç takımın değiştirilmemesi hem su kaçağına hem de rezervuar devir daimine engel olmaktadır. Bu sebeple gömme rezervuar arızalarına hızlı bir şekilde müdahale edilmelidir.

    Banyo Evin geniş ilan portföyüne sahip olması sebebiyle aradığınız klozet iç takımları yedek parçalarının temin edilmesinde seçkin müşterilere hizmet vermektedir. Sitemizde hem ülkemizde en sık kullanılan markalara ait ürünleri bulabilir hem de piyasada bulmakta zorlandığınız eski model ve özellikteki parçaları firmamız güvencesiyle temin edebilirsiniz.

    yedek parça, artema, vitra, geberit, banyoevin, yedek parça satın al, vitra iç takımları, iç takımı, iç takımı satın al
  • Şubat 20, 2019

    Birçok rezervuar sisteminde olduğu gibi iç takım Vitra boşaltma grubu arızaları zaman içinde meydana gelmekte ve ev sahipleri için sorunlara neden olmaktadır. Ürününüzün marka veya modeli ne olursa olsun arızalar uzun süreli kullanımlara bağlı olarak gerçekleşmektedir. Rezervuar azıları da en sık karşılaşılan sorunlarındandır. Rezervuar arızaları, suyu depolayan alanın su kaçırması veya su haznesinin dolması sırasında karşılaşılan arızalardandır. Bu arızalar genellikle conta deformeleri veya ayar çubuğunun işlevini kaybetmesiyle meydana gelir. Bu parçaları firmamızdan temin ederek sorunlarınıza kalıcı çözümler bulabilir, şıklık ve konforunuzdan ödün vermeden Vitra rezervuar sistemlerini uzun yıllar kullanmaya devam edebilirsiniz.

    yedek parça, artema, vitra, geberit, banyoevin, yedek parça satın al, vitra yedek parça, vitra rezervuar yedek parçaları
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR