Blog Başlık

  • Şubat 20, 2019

    Rezervuar iç takımı oluşturan önemli bölümlerden olan Vitra şamandıra arızalandığında klozet rezervuarına dolan su taşmakta ve banyo ve tuvaletinizde istenmeyen problemlerin yaşanmasına neden olmaktadır. Rezervuar takımları klozetlerde iki sistem üzerine kurulmuştur. İlk olarak devir daim imkanı sağlayan mekanizma suyun boşaltılmasını sağlarken şamandıra sistemi ise rezervuar haznesine yeterince su depolanmasına yardımcı olmaktadır.

     Şamandıra arızaları acilen giderilmesi gereken banyo ve lavabo arızalarındandır. Su israfına yol açan şamandıra arızaları aynı zamanda depolanacak suyun iyi ayarlanamaması ve şamandıranın işlev görmemesi sebebiyle taşmalara ve istenmeyen banyo ve tuvalet sorunlarına yol açmaktadır. Banyo Evin olarak bizler sağlamış olduğumuz rezervuar iç takımlarına ait şamandıra desteği ile problemlerinizi gidermekle kalmıyor ister gömme isterseniz de eski tip rezervuar takımlarınız olsun bu sistemlerin tamamını değiştirmek zorunda kalmadan arızalarınızın tamir edilmesine aracılık ediyoruz.

    yedek parça, artema, vitra, geberit, banyoevin, yedek parça satın al, vitra samandıraları, vitra şamandıra satın al
  • Şubat 20, 2019

    Evinizde lavabo bataryasının verimli bir şekilde çalışabilmesi için bütün lavabo aksesuarlarının işlevselliğini yitirmeden düzgün bir şekilde çalışması gerekmektedir. Zaman içinde sürekli açılıp kapanan lavabo batarya gövdeleri deforme olabilir ve özellikle sıcak su gelen lavabo bataryası parçaları yüksek sıcaklık nedeniyle arızalanıp su kaçırabilir. Bu tarz sorunlarda arıza 

    meydana gelen parçanın değiştirilmesi ile lavabo bataryanızı yenileyebilir ve ilk günkü gibi kullanmaya devam edebilirsiniz.


    yedek parça, artema, vitra, geberit, banyoevin, yedek parça satın al, lavabo, lavabo bataryası, lavabo batarya parçaları
  • Şubat 20, 2019

    Evinizde zaman içinde meydana gelen banyo arızalarından olan banyo bataryası yedek parça onarımları ev sahipleri açısından büyük öneme sahiptir. Daha önce banyonuzda kullandığınız ürünün orijinal yedek parçasının bulunması zorluğu hem renk hem de bataryanın verimli kullanılması açısından sorunlara sebep olmakta aranılan banyo bataryasının yedek parçalarının eski sistem ile uyum sorunu yaratması ev sahiplerinde huzursuzluğa neden olmaktadır. Bu şekilde sorunlar zaman içinde ortaya çıktığından yedek parça ihtiyaçlarını kurumsal firmalardan temin etmenizde yarar vardır.

    yedek parça, artema, vitra, geberit, banyoevin, yedek parça satın al, banyo batarya, banyo batarya yedek parçaları
  • Şubat 20, 2019

    Sıva altında gizlenerek klozetlerinizde kullanılan Vitra gömme rezervuar doldurma grubu parçaları rezervuarınızın su devir daimi yapmasında etkin görev alan sistemlerdendir. Doldurma grupları iç takımlar halinde satılmakta conta ve diğer akşamlarda meydana gelen arızalar su kaçaklarına neden olarak rezervuar haznesinin su seviyesinin düşmesine neden olmaktadır. Bu sebeple özellikle kapalı sistemler olarak çalışan doldurma grupları arızalarının acilen tamir edilmesi gerekmektedir.

    yedek parça, artema, vitra, geberit, banyoevin, yedek parça satın al, gömme rezervuar, gömme rezervuar doldurma grubu
  • Şubat 20, 2019

    Musluklarda su sızıntısı olduğunda batarya salmastra değiştirme yoluna gidilebilir. Salmastralar muslukta sızıntıları durdurmak için kullanılan parçalardır. Bir batarya da su sızıntısı oluyorsa tüm bataryayı değiştirmeye gerek olmayabilir. Bu problemin nedeni salmastra ise bu parçanın yedeği satın alınarak kolay bir şekilde sorun çözülebilir.

    yedek parça, artema, vitra, geberit, banyoevin, yedek parça satın al, salmastra, batarya salmastra, batarya salmastra al
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR