Blog Başlık

  • Mart 28, 2019

    Havlularınızı Asmak İçin Tercih Ettiğiniz Havluluk Çeşitleri Dikkat Çekiyor

    Havlu kâğıt ya da kumaştan belli ebatlarda üretilen el yüz kurulamak için kullanılan en elzem ürünlerden biridir. Her evde kullanımı mevcut olan havlular temiz hijyeniz ve düzenli durması  için  havlu asma aparatı kullanılmaktadır. Banyo İç Takımlar arasında yer alan havlu aparatları günümüzde daha fonksiyonel modelleri ile üretiliyor.

    havluluk, havlu çeşitleri, havlu aksesuarları, banyo aksesuarlari
  • Mart 28, 2019 VitrA Yedek Parça

    Gömme Rezervuar Günümüzde Neden Çok Tercih Ediliyor?

    Modern banyoların son yıllarda vazgeçilmez detaylarından birisi de gömme rezervuar çeşitleri olmuştur. Bu rezervuarlar hem yer kaplamıyor hem de daha temiz daha modern bir görünüm sunuyor. Birçok nedenden dolayı tercih edilen gömme rezervuarlar hemen her banyo tipine uygulanabiliyor ve şık bir görünüm ortaya çıkıyor. Aynı zamanda dışarıda ayrı olarak tasarlanan rezervuarlar gibi ayrı bir temizlik sorunu da ortaya çıkarmıyor. Banyo dekorasyonunda çok önemli bir yere sahip olan gömme rezervuarlar son derece yüksek standartlarda ürünler olup insanların yaşamını kolaylaştıran ayrıntılardır. Gömme rezervuar kumanda paneli konusunda da gereken yedek parçalar çok rahat temin edilebildiğinden insanlar bu modelleri banyolarında ve tuvaletlerinde görmek istiyor.

    gömme rezervuar, gömme rezervuar çeşitleri, banyoevin
  • Mart 28, 2019

    Etajer Seçiminde Modern Ve Şık Tasarımlı Ürünleri Tercih Edin

    Etajer modelleri, modern banyo tasarımlarında kullanılan bir model olmaktadır. Banyonuzda gördüğünüz eksik yerleri tamamlamak adına bu ürünleri tercih edebilirsiniz. Modern banyo tasarımlarında mutlaka bu ürünler kullanılmaktadır. Etajer modelleri olarak cam modelleri uyumlu hale getirebilirsiniz. Bu cam modellerinin üretimi esnasında krom maddesi kullanılır. Krom maddesi genel olarak zırhlı araçların üretilmesinde kullanılır. Bu nedenden dolayı oldukça kaliteli ürünler olmaktadır. Banyo, ev odaları içerisinde sürekli olarak kullanılan bir alan olmaktadır. Bu yüzden bu alanların temiz durumda olması gerekir. El yıkama için musluk modellerinin leke tutmayan özelliğinin olması gerekir. Arıza olması durumunda sorunların giderilebilmesi için musluk iç parçaları kolay sökülebilir olmalıdır.

    iç takım parçalar, iç takım, etajer seçimi
  • Mart 28, 2019

    Duvarda Sıvı Sabunluk Modelleri Hangi Alanlarda Kullanılır?

    Duvarda bulunan sıvı sabunluk modellerimiz birçok alanda kullanılmaya devam eder. İç takım parçaları ile kullanım alanında farklılık olan bir ürünümüzdür. İçerisinde yer alan ıslak hacim ekipmanı önemli öğeler arasında yerini alır. Hijyen konusu oldukça önemlidir. Ancak sabun olmadan hijyenin sağlanması mümkün değildir. Bu nedenle de kullanılan sıvı sabunluklar önemli bir yer tutar. Duvarda yer alan sıvı sabunluk modellerimizin üretimini farklı ihtiyaçlar doğrultusunda gerçekleştiriyoruz. Farklı birçok modelimiz ve modellerimizin farklı kullanım alanları vardır.

    sivi sabunluk, sivi sabunluk modelleri, banyo aksesuarlari
  • Mart 28, 2019 Artema Yedek Parça

    Duvara Gömme Rezervuar Kullanımı Giderek Daha Çok Tercih Ediliyor

    Duvara gömme rezervuar modelleri, giderek daha yoğun olarak tercih edilmektedir. Banyolarda kaliteli bir tasarım modeli olmaktadır. Banyo tasarımlarınızı daha güzel hale getirebilmek için sizde bu gömme modelleri tercih edebilirsiniz. Bu noktada basit tasarımlarının iç bölümünde birçok detay sistem bulunur. Gömme rezervuar iç takım parçaları noktasında parçaların sistematik olarak takım halinde çalışması gerekir. Çalışan aksamlarda oluşan herhangi bir problem için kolay çıkarılıp tamir edilen modelleri tercih etmeniz gerekir. Yeni tasarım banyo konseptlerinde genel olarak bu modeller tercih edilmektedir. Banyonuza farklı bir hava katabilmek için banyo renginiz ile uyumlu olan modelleri seçmeniz gerekmektedir.

    gömme rezervuar, gömme rezervuar çeşitleri, banyoevin
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR