VitrA Gömme Rezervuar Setleri

VitrA Gömme Rezervuar Setleri,

Vitra Gömme Rezervuar Setleri

 

Vitra gömme rezervuar, banyolarda yerden tasarruf sağlayan, rezervuar su haznesinin duvar içine gizlenerek monte edildiği, birçok kişi tarafından tercih edilen bir üründür.

Montajı kolay olan ürün, her türlü tuvalet sisteminde rahatlıkla kullanılabilmektedir. Gömme rezervuar setleri, montaj sırasında duvar ayarlama sırasında farklı milimetrelerde yapılmaktadır.

Gömme rezervuarlar, asmalı rezervuarlara göre çok daha hijyeniktir. Rezervuarın dışarıda olduğu klozet takımlarında bakteriler daha çabuk oluşur. Gömme rezervuar sistemlerinde ise bu durum ortadan kalkmaktadır.


Gömme Rezervuar Neden Tercih Edilir?

 

Vitra gömme rezervuar setleri, oldukça kullanışlı ve banyolu daha estetik ve şık göstermektedir. Rezervuar seti dışarıda olan klozet ürünlerine göre, daha az yer kaplar. Montajı kolay olan ürünlerde su tasarrufu da oldukça fazladır.

Taşıma kapasitesi 400 kiloyu bulan gömme rezervuarlar, oldukça güvenilir ve sağlam yapıya sahiptir. Özellikle banyosunu daha şık ve estetik göstermek isteyen hanımların hijyen ve temizlik açısından da sıklıkla tercih ettiği rezervuar türü, gömme rezervuarlardır.


Vitra Gömme Rezervuar Çeşitleri Nelerdir?

 

Vitra gömme rezervuar setleri oldukça sağlam ve dayanıklıdır. Beyaz ve siyah renkleriyle şıklığı ve estetiği yansıtan ürünlerin farklı çeşitleri bulunmaktadır. Kullanım ayarlı, önden basmalı, standart montaj ve alçıpan duvar içine hızlı montaj yapılabilen ürünlerdir.

·         Asma klozetler için gömme rezervuar

·         Tekil klozetler için gömme rezervuar

·         Hela taşları için gömme rezervuar

·         Duvara tam dayalı klozetler için rezervuar

·         Tek ve çocuk klozetleri için gömme rezervuar

Gömme rezervuar setleri içinde ise; kumanda paneli, fotoselli kumanda paneli, mekanik kumanda paneli ve pnömatik kumanda panelleri ve hareket sensörü adaptör paneli bulunmaktadır.


Vitra Gömme Rezervuar Yedek Parçaları Nelerdir?


Herhangi bir arıza ya da yenilenme durumunda Vitra gömme rezervuar yedek parçalarına ihtiyaç duyulur. Değiştirme ya da arızaların giderilmesi durumunda yedek parçaların orijinal olması önemlidir.

Gömme rezervuar yedek parçaları içinde; doldurma grubu, boşaltma grubu, flatör doldurma, pnömatik boşaltma, kırlangıç geçme parça, ara musluk, pnömatik köprü grubu, ara boru seti, gömme rezervuar pis su kelepçesi, gömme rezervuar pis su dirseği, gömme rezervuar temiz su dirseği, kumanda paneli, plastik çerçeve seti, panel bağlantı çerçevesi, gider borusu, yatay gider borusu, köprü grubu gibi yedek parçalar bulunur.

Tüm yedek parçaların Vitra orijinal yedek parçalarından temin edilmesi için www.banyoevin.com adresinden tüm Vitra ve diğer ürünlere ulaşabilir, profesyonel ekibimizin; tamir ve tadilat, onarım ve bakım, montaj hizmetlerinden yararlanabilirsiniz.

 

 

Etiketler: VitrA Gömme Rezervuar Setleri, VitrA, yedek parça
Ağustos 24, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR