Vitra Asma Klozet Montajı

VitrA Asma Klozet Montajı

Vitra Asma Klozet Montajı

Banyo ve tuvaletlerde vazgeçilmeyen ürünlerden biri klozetlerdir. İki tip klozet montajı yapılmaktadır. Asma klozet ve duvara monteli klozet tipleri bulunmaktadır. Vitra asma klozet montajı göründüğü kadar kolay bir işlem değildir. Bu yüzden bu tür tamirat tadilat ya da montaj işlemlerinde www.banyoevin.com adresine giriş yaparak, tüm orijinal yedek parça satışı yanında; tamirat ve tadilat, bakım ve onarım, montaj hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz.

Ama klozetler, klasik klozetlere göre ayağı olmayan klozet çeşididir. Montajı duvara yapılır. Pis su çıkışları duvara doğru olan Vitra asma klozet çeşidinde sifon ise gömme rezervuar şeklinde tasarlanmaktadır.

Asma Klozet Montajı Nasıl Yapılır?

Asma klozet üreten firmaların başında Vitra asma klozet ürünleri gelmektedir. Asma klozetler; 48 cm’lik kompakt asma klozet, 52 cm’lik asma klozet ve 70 cm’lik bedensel engelli asma klozet olarak ayrılabilir.

·         Montajın yapılacağı duvar belirlendikten sonra, duvara temiz ve pis su gider yeri açılır.

·         Vidalar, ölçülerine göre ayrıldıktan sonra, taharet borularının bağlama işlemi gerçekleştirilir.

·         Klozete pis ve temiz su bağlantıları takıldıktan sonra, vidalar sıkıştırılır ve klozet duvara monte edilir.

Asma Klozet Özellikleri Nelerdir?

Banyoların vazgeçilmez ürünlerinden olan klozet seçimi oldukça önemlidir. Özellikle hanımların temizlik ve hijyen bakımından klozet seçerken daha dikkatli olmaları gereklidir.

Asma klozetler, fazla yer kaplamadığı için yerden tasarruf sağlar. Ayaklı olmadığı için klozet altları çok rahatlıkla temizlendiğinden, hanımlar özellikle asma klozetleri tercih etmektedir.

Asma klozet çeşitlerinde iç haznenin temizlenmesi, kanal olmadığı için çok daha kolay yapılabilmektedir. Rezervuar takımı duvarın içine monteli olduğu için görüntü kirliliği olmayan asma klozetler, 400 kiloya kadar taşıma kapasitesine sahiptir.

Klozet Seçimi Nasıl Yapılmalıdır?

Klozet seçerken; duvara monteli mi yoksa klasik klozet mi olacağı belirlenmelidir. Alttan çıkışlı klozetler yani klasik klozet tarzında, ürün yerle temas halinde olduğu için çok ağır kimseler bile klozeti rahatlıkla kullanabilir.

Asma klozetler, şık ve estetik görünümlüdür. Ancak çok ağır kişilerin kullanması biraz sakıncalıdır. Herhangi bir arıza olduğu zaman, rezervuar duvara gömüldüğünden, duvarın yıkılıp buradan tamiratların gerçekleştirilmesi gerekir.

Klozet montajı, bakımı, onarımı gibi işler, muhakkak konusunda uzman kişiler tarafından yapılmalıdır. Yedek parça olarak da her zaman orijinal ürünler tercih edilmelidir. www.banyoevin.com adresine giriş yaparak sadece orijinal yedek parça satışlarımızdan değil; aynı zamanda profesyonel olarak tamir ve tadilat, bakım ve onarım, montaj hizmetlerimizi alabilirsiniz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Etiketler: VitrA Asma Klozet Montajı
Ağustos 24, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR