Pisuvar Sifonu Takma

Pisuvar Sifonu Takma

Pisuvar Sifonu Takma

Pisuvar sistemlerinde kullanılan bazı iç takımlar bulunur. Sifon da bunlardan biridir. Pisuvar sifonu takma işlemi için konusunda uzman ve yetkili kişilerden destek alınmalıdır.

Pisuvar yıkama sistemlerinde bazı iç takımlar kullanılmaktadır. Sıva altı mekanik pisuvar sistemi, sıva üstü pisuvar yıkama sistemi, sıva altı fotoselli pilli ve elektrikli ve sıva üstü pilli pisuvar yıkama sistemleri bulunmaktadır.

Pisuvar Çeşitleri Nelerdir?

Susuz pisuvar ve sulu pisuvar olmak üzere iki çeşit pisuvar vardır. Susuz pisuvarlar, su tasarrufu yapan ürünler olmakla birlikte, çevreci kuruluşlar tarafından desteklenen ürünler arasında yerini almaktadır.

Susuz pisuvarlar, işletmelerde ve kuruluşlarda %100 su tasarrufu sağladığı için oldukça ekonomiktir. Eko sisteme de herhangi bir zararı olmadığından, kuruluşlar ve işletmeler tarafından sıklıkla tercih edilmektedir.

Pisuvar Montajı Nasıl Yapılır?

Pisuvar montajı yapılırken ilk olarak, pis su giderine geçici olarak pisuvar sifonu takma işlemi gerçekleştirilir. Terazi kontrol edilerek montaj delikleri açılır. Delikler açıldıktan sonra pisuvar sifonu, 50’lik gider borusuna takılarak, pisuvarın plastik uçlarına pul konularak sarılma işlemi gerçekleştirilir. Taharet borusu takıldıktan sonra, sızdırmazlık testi yapılır ve son ince işlemi olarak silikon çekildikten sonra montaj bitirilmiş olur.

Pisuvar Montajı Yapılırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Pisuvar montajı yapılırken bazı aksilikler oluşabilmektedir. Bu yüzden işinde uzman ve deneyimli profesyonellerden destek almak gerekir. Bunun için www.banyoevin.com adresine giriş yaparak, tüm orijinal yedek parça ürünlerini indirimli ücretler ve ücretsiz kargo hizmetiyle satın alabilir, aynı zamanda; bakım ve onarım, tamir ve tadilat, montaj işlemlerini profesyonel ekibimizden yardım alarak gerçekleştirebilirsiniz.

Pisuvar montajında temiz su borusunun delinme işleminin dikkatli yapılması gerekir. Musluğun söküm işlemi esnasında borunun nereden geldiğine dikkat edilmelidir. Pisuvar montaj askısının, deliklerin hizasında olması önemlidir. Delme işlemi sırasında dikkatli olunmazsa, borunun delinme ihtimali oldukça yükselir.

Sensörlü sıva üstüne ya da sıva altına temiz su pisuvar bağlantısı yaparken, dişli parça kısmı, muhakkak tapa takılarak beslenmelidir. Eğer bu işlem yapılmazsa, ilerleyen zamanlarda vanadan su sızması ihtimali doğar.

Montaj yapılacak yerin alçıpan duvar olmasına karşılık, alçıpan dübeli kullanılarak montaj işlemi tamamlanmalıdır. Her türlü montaj işlemlerinizde ve yedek parça ihtiyaçlarınızda, www.banyoevin.com adresinden deneyimli ekibimize ulaşarak, hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz.

Etiketler: Pisuvar Sifonu Takma
Ağustos 23, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR