İlham veren banyo fikirleri

İlham Veren Banyo Fikirleri

İlham Veren Banyo Fikirleri

Gün boyunca insanlar çalışıp didinmektedir. Günün yorgunluğunu evine gelerek akmak isterler. Bu yorgunluğun en iyi ilaçlarından birisi de duş almak ve rahatlamaktır. Duş ortamının da rahatlamamız ile ilgisi vardır. Bu ortamın istediğimiz şekilde olması ruh halimizi etkileyen faktörler arasında yer almaktadır. Banyomuzu dana güzel ve şık bir hale dönüştürmek bizim alimizdedir. Bu bakımdan bazı ilham veren banyo fikirlerini inceleyelim.

1-Küçük Banyoya Küvet

Eskiden gelen bir fikir küçük banyolara küvet konulmaz şeklindeydi. Fu fikir atık son zamanlarda değişti. Küçük banyolara da küvet konulabilir. Bunun yapılması için banyoda ki dolapların gömme olması ve bu saye de yerden tasarruf etmemiz gerekiyor. Bu sayede oldukça güzel bir görüntüye sahip bir banyomuz olabilir.

2-Duş Bölümünün Küçük Olması

Eğer banyomuzda ferah bir ortamın olması bizim için oldukça önemli isi bunun duşa kabinin biraz kaçak olmasını tercih ederek çözebiliriz. Bu durum dışardan ferahlatan bir görünüm elde etmemizi sağlayacaktır. Bu seçenek duş alırken olan rahatlıktan ziyade daha fazla dış görünüm ile mutlu olan kişileri memnun edecektir.

3-Rustik Banyo Tarzı

Bu görünüm tarzı özellikle küçük banyolar için tavsiye edilen bir banyo tipidir. Bu tarz küçük banyolara oldukça yakışır. Bu tarz genelde filmler de ki dağ evlerinde görülen banyoları anımsattığından oldukça şık bir tercih olarak karşımızda duruyor. Burada kullanılan açık kahverengi ve tonları banyomuzun şıklığını oldukça yukarı taşıyacak bir seçenektir.

4-Maksimum Kullanım Alanı

Banyoların birçoğu artık evlerin küçük olmasından dolayı küçüktür. Bu evlerde planlamanın iyi yapılması ile küçük olarak kullanmak zorunda olduğumuz banyolar bir noktada genişlemiş olacaktır. Banyo içerisindeki planlamanın doğru yapılması ile kargaşa ortamından kurtulup, olduk planlı ve güzel bir banyoya sahip olmak mümkündür. Burada planların yapıldığı zaman içerisinde malzeme kullanırken banyo alanını maksimum düzeyde kullanım alanı bırakacak şekilde ayarlama yapılması gerekmektedir. Bu mecburiyet bilhassa küçük banyoları bulunan kişiler tarafından, banyonun hareket alanının dar olması şikâyeti içerisinde bulunan kişilerin tasarımlarında dikkat etmeleri gereken bir konudur.

 

 

Etiketler: İlham veren banyo fikirleri
Temmuz 29, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR