Geberit’in Yeniliklerini Keşfedin

Geberit’in Yeniliklerini Keşfedin

Geberit’in Yeniliklerini Keşfedin

Günümüzde en çok tercih edilen evlerin başında stüdyo evler geliyor. Çok tercih edildiği içinde inşaatların %15 civarı stüdyo evlerden oluşuyor. Stüdyo evlerin çok tercih edilme sebeplerinden bazıları ise kullanışlı, ferah olması ve metrekarelerin düşük olmasıdır. 

Bunlar avantaj gibi dursa da dolap, rezervuarlar ve kalorifer petekleri yer işgal ediyor. Yeni yapılan stüdyo evlerde metrekareden kazanmak için bunları duvarların arkasında gizliyor. Özellikle de rezervuarlar için özel çalışmalar yapılıyor. Tasarlanan gömme rezervuarlar sayesinde hem kullanım alanları genişliyor hem de banyolar, otel havası katıyor. Bu listeyi devam ettirebiliriz.

Ancak önemli olan eski evlerde de aynı havayı oluşturabilmek. İnşaatı baştan yapabilme olasılığı olmadığı için bazı tekniklerle yapıya zarar vermeden ferah bir yer meydana getirilmelidir. İşte bunun için Geberit tercih ediliyor.

Geberit Nedir?

Geberit, tadilatların kısa sürede yapılmasını sağlayan bir teknolojik üründür. Uzun süren tadilatlar rahatsız eder ve zaman alır. Ancak Geberit bunu ortadan kaldırır. Bu nedenle, günümüzde çok tercih edilmektedir.

Geberit sayesinde duvarların arka kısımlarına gömme rezervuar yapılabilmektedir. Ayrıca duş mobilyası, yer seramikleri, duvar ve duş teknesinde de tercih ediliyor. Geberit sayesinde yer kaplayan bu şeyler, artık yer kaplamıyor.

Burada dikkat edilmesi gereken noktalarda vardır. Örneğin, seramikler çok hassastır ve en küçük bir darbede kırılabilir. Bu yüzden tadilat sırasında dikkat edilmelidir. Seramik gibi hassas malzemelerde Geberit kullanırken dikkatli olunmalıdır.

Geberit Nerede Yaptırabiliriz?

Banyoevin olarak bu konuda hizmet vermekteyiz. Geberit kullanarak müşterilerimize ferah ve geniş evler sağlamaktayız. Kullandığımız teknoloji sayesinde gömme rezervuarlar yapıyoruz.

Bunların dışında Geberit yedek parçaları da vardır. Fiyatları gayet uygundur ve web sitemizden detaylı olarak öğrenebilirsiniz.

Sonuç olarak Geberit, çok avantaj sağlar. Ancak doğru kullanıldığında olumlu sonuç verir. İşinde uzman, kaliteli hizmet veren bir firma ile çalışmanız şart!

Banyoevin, bu zamana kadar binlerce müşteri memnuniyeti kazandı. Güler yüzlü ve dostane bir tavırla işini en iyi şekilde kullandı. Geberit alanında kaliteli işlere imza attı. Sizde Banyoevin avantajlarından yararlanmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

 

 

Etiketler: Geberit’in Yeniliklerini Keşfedin
Temmuz 29, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR