Geberit Yedek Parça Sipariş

Geberit Yedek Parça Sipariş

Geberit Yedek Parça Sipariş


Banyo ve tuvaletlerinde daha modern ve şık tasarımlardan hoşlananlar, akıllı klozet ürünlerinden tercih etmektedir. Uzun yıllar kullanım kolaylığı sağlayan akıllı klozet ürünleri, arızalanmalara ya da parça değişimleri için Geberit yedek parça ürünlerinden yararlanılmaktadır.

Her ihtiyaca uygun şekilde üretilen farklı tasarımları sayesinde birçok kişi tarafından tercih edilen ürünlerin, parça siparişleri için, www.banyoevin.com adresine giriş yapabilirsiniz. Sitemiz üzerinden yapacağınız yedek parça ürünleri dışında, profesyonel hizmetlerimiz arasında bulunan; tamir ve tamirat, bakım ve onarım, montaj hizmetlerimizden de yararlanabilirsiniz.


Akıllı Klozet Teknolojisi Avantajları Nelerdir?


Akıllı klozet teknolojisinin birçok avantajları bulunmaktadır. Bu avantajların yanında Geberit yedek parça ürünleri de rahatlıkla temin edilebilmektedir. Her türlü gereksinim ve koşullar için farklı çözümler sunan akıllı klozet teknolojisi, yerden tasarruf etmesi açısından da tercih edilmektedir.

·         Tam konforlu, yüksek tasarım ve fonksiyon taleplerini karşılamaktadır.

·         Sade ama şık tasarımı yanında, özel fonksiyonları sayesinde, farklı talepleri karşılar.

·         Temizlik açısından oldukça rahattır.

·         Farklı yüksekliklere ayarlanabildiği için, herkes tarafından rahatlıkla kullanılabilir.


Geberit Batarya Özellikleri Nelerdir?


Geberit yedek parça ürünlerinin rahatlıkla bulunabildiği ürünlerde farklı batarya çeşitleri bulunmaktadır. Elektrik ve pille çalışan bataryaların yanında, mikserli ve miksersiz batarya çeşitleri de bulunmaktadır.

Fotoselli bataryalar sayesinde, eller bataryanın altına getirildiğinde otomatik olarak su akmaktadır. Lavabo ve ankastre muslukların montajı daha kolay ve güvenli şekilde yapılabilmektedir. Bataryanın kontrol elemanlarından tamamen ayrı olması, montaj yaparken kolaylık sağlamaktadır.

Batarya sistemi içinde bulunan kontrol kutusu, lavabo sabitleyici ve sifon, yüksekliği ayarlanabilir özelliğe sahiptir.


Geberit Klozet Sistemleri Nelerdir?


Geberit klozet sistemleri, yani akıllı klozet sistemleri her ihtiyacı karşılayabilecek özellikte sistemlere sahiptir. Klozet kapağı da dahil olmak üzere tüm sistem, farklı ihtiyaçlara göre tasarlanan modellere sahiptir.

Geberit klozet sistemlerinde konfor en üst düzeydedir. Ürünün tüm fonksiyonları, talepleri karşılar niteliktedir. Sade ve şık olmasına karşılık farklı fonksiyon özellikleriyle birçok kişiyi cezbeden akıllı klozet sistemlerinde bulunan akıllı klozet kapağı da iş bitiminde kendi kendine kapanma özelliğine sahiptir. Akıllı klozet sistemlerinin bozulmasına ya da bakımının geldiği zamanlarda size bir telefon kadar yakın www.banyoevin.com adresinden profesyonel ve kaliteli hizmetlerimize ulaşabilirsiniz. Yedek parça satışının yanında Ankara içine; bakım, onarım, tamir, tamirat ve montaj hizmeti veren firmamızın belli ürünlerde %50’ye varan indirim ve ücretsiz kargo hizmeti bulunmaktadır.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Etiketler: Geberit Yedek Parça Sipariş
Ağustos 20, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR