Geberit Yedek Parça Satın Al

Geberit Yedek Parça Satın Al

Geberit Yedek Parça Satın Al


Akıllı klozet teknolojisi, artık tüm dünyada iyice yaygınlaşmaya başlamıştır. Su bağlantısı, içi boş bir boru olarak karşımıza çıkan bu sistemde, otomatik taharet sistemi de bulunmaktadır. Bazı akıllı klozet teknolojilerinde, kötü kokular, klozet seramiği tarafından emilerek yok edilmektedir.

Böyle bir teknolojide Geberit yedek parça ürünlerinin de kolay ve uygun fiyatlara bulunması oldukça önemlidir. Akıllı klozet teknolojisi için farklı duvar tipleri uygun görülmektedir.

Geberit montaj sistemleri:

·         Alçıpan tipi duvarlar

·         Tuğla, gazbeton veya bims duvarlar

·         GIS montaj sistemleri

Montajının konusunda uzman ve profesyonel kişiler tarafından yapılması gereken akıllı klozet teknolojisi ürünler ve Geberit yedek parça ürünleri için, www.banyoevin.com üzerinden ürünlere ulaşabilir ve sipariş verebilirsiniz. Aynı zamanda, firmamızın sunduğu; bakım onarım, tamir tadilat ve montaj hizmetlerinden de profesyonel şekilde yararlanma olanağı bulunmaktadır.


Akıllı Klozet Teknolojisinde Temizlik Nasıl Yapılmaktadır?


Akıllı klozet teknolojisinde, yüzey kir tutmaz ve klozet seramiği, kolaylıkla temizlenmektedir. Püskürtme kolu dışarıdan ve püskürtme uçları içten olmak üzere iki ayrı şekilde ayrı su yollarıyla temizlik yapılmaktadır.

Suyun geçtiği tüm yüzeylerde, kireç çözme özelliği bulunan akıllı klozet teknolojisinde, tüm elektrik ve su bağlantıları gizli şekilde yapılmaktadır. Modüler yapısı, kolay erişimi ve kolay montaj özelliği, akıllı klozet teknolojisinin sıklıkla tercih edilmesine neden olmaktadır.


Geberit Yedek Parça Ürünleri Nelerdir?


Geberit yedek parça ürünleri, rahat bulunabilmeli, bakım, tamir, onarım ve montajı kolay yapılabilir olmalıdır. www.banyoevin.com adresinden giriş yapan müşterilerimiz, akıllı tuvalet teknolojisi ile ilgili tüm yedek parça ürünlerine rahatlıkla ulaşabildiği gibi, tamir ve tadilat, bakım ve onarım, montaj hizmetlerimizden de yararlanabilirler.

·         Şamandıra

·         Flatör

·         Rezervuar alt conta

·         İnce rezervuar boşaltma grubu

·         Boşaltma mekanizması ve alt sepet

·         Çiftli rezervuar orta göbek

·         Dizayn boşaltma grubu

·         Fotoselli batarya elektronik grubu

·         Kaldırma mekanizması

·         Kumanda kapağı çiftli

·         Kumanda kapağı tekli

·         Pisuvar selenoid vana

·         Fotoselli batarya selenoid valf

Geberit Gömme Rezervuar Neden Tercih Edilmelidir?

Geberit gömme rezervuar ekipmanı, alçıpan duvar ve tuğla duvar tiplerine oldukça uygundur. Farklı yüksekliklere ayarlanabilir olması, tercih nedenlerindendir. Yoğuşmaya karşı yalıtımlı olan akıllı klozet teknolojisi, önden deşarj sistemine sahiptir. Akıllı klozet teknolojisinden yararlananlar, herhangi bir arıza ya da montaj hatasına karşılık ya da bakım ve onarım işleri için, Ankara içinde hizmet veren, www.banyoevin.com adresinden tüm hizmetlerimize ve ürünlerimize ulaşarak, sipariş verebilirler.

 

Etiketler: Geberit Yedek Parça Satın Al
Ağustos 22, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR