Geberit Yedek Parça

Geberit Yedek Parça

Geberit Yedek Parça

Sıhhi tesisat sektörünün can damarını Geberit yedek parça oluşturmaktadır. Satın alınan aksesuar ya da ekipmanların bir parçasının bozulması durumunda tamamen yeni bir ürün almak oldukça maliyetli olmaktadır. Yedek parçalar sizleri bu maliyetten kurtarırken aynı zamanda sağlam ekipmanların da kullanılmaya devam edilmesi açısından önem arz etmektedir. Yedek parçaların kaliteli markalardan satın alınması olası bir arızaya karşı sizleri koruyacaktır. Geberit marka bu anlamda hem kullanışlı hem de uzun ömürlü yedek parçalar ile bu gün de müşterilerini buluşturmaya devam etmektedir.

Geberit Yedek Parça Modelleri

Geberit yedek parça üretimi yapıyor. Peki size hangisi lazım? Sıhhi tesisatçılar bilir ki çoğu zaman işin görülmesi için bir conta dahi yeterli olmaktadır. Ancak uygun fiyata satın alınan merdiven altı olarak tabir edebileceğimiz ürünler sürekli olarak arızaları da beraberinde getirmektedir. Geberit markası ürünleri oldukça kaliteli ve uzun ömürlüdür.

Geberit Yedek Parça Özellikle ve Fiyatları

Geberit yedek parça ürünleri oldukça çeşitlilik arz etmektedir. Tek basmalı ve çift basmalı kumanda kapakları parmak izi bırakmadığı gibi şık görüntüsü ile dikkat çekmektedir. 12 cm kaldırma mekanizmasına sahip yedek parçanın yanı sıra unifill şamandıralar da bulunmaktadır. Fotoselli bataryaların elektronik grupları, doldurma ve boşlatma grubu ürünlerinin yedek parçaları da mevcuttur. Çiftli rezervuarların orta göbekleri, conta, flotör, alt contalar, kart kutusu, sürgü, duvar bağlantı parçaları, sabitleme panelleri ve uzatma parçaları da Geberit marka tarafından üretilmektedir.

Sadece muslukların değil, klozet, pisuvar gibi donanımların parçaları da bulunmaktadır. Ayrıca pisuvar ve bataryalı musluklara ait selenoid vanalar ve selenoid parçalar da bulunmaktadır. Geberit markası sizlere uzun ömürlü ürünler sunarken ayrıca maliyetten de sizleri kurtarmaktadır. Kullanmış olduğunuz yedek parçalar sağladığınız tasarruf sayesinde kısa sürede amorti edilmektedir. Kaliteli malzemelerden imal edilen yedek parçaları internet üzerinden de satın alabilirsiniz.

Yedek parça siparişi verirken sizler için gerekli olan ürünleri tek tek incelemeniz gerekiyor. Ürünlerin cm detaylarını da göz önünde bulundurarak siparişinizi vermelisiniz. 8 cm, 12 cm gibi boyutları öğretmek sizlere sorunlarınıza kısa vadede uzun ömürlü çözümler bulma imkanı sunacaktır.

Etiketler: Geberit Yedek Parça
Temmuz 28, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR