Geberit Servis

Geberit Servis

Geberit Servis Firmasını Olası Arızalarda Arayabilirsiniz

Geberit yedek parçalarından diğer sıhhi tesisat ürünlerine kadar tüm kategorilerde inceleme yaptığınızda ürünlerin ne kadar kaliteli olduğuna şahit olacaksınız. Yedek parça ürünleri oldukça kaliteli malzemelerden imal edilmiş ve uzun ömürlüdür. Bu ürünleri tercih etmeniz maddi anlamda da rahat etmenize yardımcı olacaktır. Fiyatı uygun diye aldığımız çoğu ürünün ömrü de kısa vadeli olmaktadır. Bu da sürekli olarak masraf yapılmasına sebebiyet verirken bütçemiz de sarsılmaktadır.

Geberit marka ürünler sizi maddi anlamda bir yükten kurtarırken ayrıca oldukça şık ve hijyenik ürünler de sunar. İmal etmiş olduğu malzemelerde geniş bir renk ve model skalası da bulunmaktadır. Bazı firmalar her ne kadar kaliteden söz etse de olası arıza durumlarında vakayı kullanıcı hatası olarak ifade etmekte ve sorumluluk almak istememektedir. Ancak Geberit servis tüketicileri bu anlamda üzmemektedir.

Geberit Servis ve Bayiler

Genel merkezi İsviçre’de olan bu firmanın ülkemizde pek çok yetkili servisi de bulunmaktadır. Ülkemizin tüm illerinde, özellikle İstanbul Avrupa yakası ve Anadolu yakasında çok sayıda bayi ve yetkili servise ulaşmak mümkündür. Almış olduğunuz ürünlerin garantisi olduğundan dolayı Geberit servis sizlere yardımcı olacaktır.

Site üzerinde geberit servislerinin iletişim bilgileri bulunmaktadır. Bu bilgiler ışığında tamirat işlerine yüklü meblağlar ödemenize gerek kalmadan Geberit 7/24 teknik servise ulaşabilirsiniz. Telefon aracılığı ile detaylı bilgi alabileceğiniz gibi arızaların giderilmesi için adresinize de çağırabilirsiniz. Size en yakın Geberit servisi ile iletişime geçerek arızalarınızı giderebilirsiniz. Yedek parçaları da hemen online olarak sipariş edebilirsiniz.

Etiketler: Geberit Servis
Temmuz 28, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR