Geberit Sensör Montajı

Geberit Sensör Montajı

Geberit Sensör Montajı


Sıhhi tesisat söz konusu olduğunda teknoloji ile bir arada uygulamaları görmek mümkün. Özellikle de sensörler, banyo kullanımını çok daha kolay bir hale getiriyor. Alışveriş merkezlerinden oteller, evlerden iş yerlerine kadar sudan tasarruf edebilmek adına sensörler sıklıkla kullanılıyor. Geberit sensör sayesinde ürünün uzun yıllar sorunsuz bir şekilde çalışacağından emin olabilirsiniz.


Neden Geberit Markası?


1964 yılından bu yana sıhhi tesisat ürünleri Geberit firması tarafından üretiliyor. Hem işlerindeki başarıları hem de güvenilir sistemleri ile bu firmanın ürünleri uzun yıllar kullanıcılarına kaliteli bir hizmet sunuyor.

Sudan tasarruf etmenize yardımcı olacak pek çok ürünü ile Geberit, hem kaliteli hem de güvenilir bir hizmet veriyor. Ancak, yedek parçaları bulmak her zaman kolay olmuyor. Bu aşamada Banyoevin sayesinde tüm Geberit ürünlere kolay bir şekilde ulaşabiliyorsunuz.


Geberit Sensör Montajı Nasıl Yapılır?


Geberit sensör montajını işinin uzmanı birinin yapması çok önemlidir. Sensör uygulamaları hem klozet kapaklarına hem de musluklara uygulanabiliyor. Aynı zamanda sifonlarda da yine sensör uygulaması sağlanabiliyor.

Sensör denilen ürün, bir hareket doğrultusunda programlama yapabilen ürünlerdir. Dolayısıyla klozetten uzaklaştığınız zaman kapağının inmesi ya da sifonun çekilmesi mümkün olabilir.

Aynı durum musluklar için de geçerlidir. Musluğa elinizi uzattığınızda su akmaya başlayacak, elinizi çektiğiniz zaman ise su akmayı bırakacaktır. Tüm bunlar hem hijyenin sağlanması hem de sudan tasarruf elde edilmesi adına yapılan uygulamalardır.


Neden Sensör Kullanılmalı?


Ne yazık ki unutkan bir toplumuz. Çoğu zaman sifonu çekmeyi unutabiliyoruz. Bunun yanında suyu da fazla buluyor, sıklıkla kullanıyoruz. Ancak, suyun tükenebilecek bir şey olduğunu kabul edemiyoruz.

Tüm bunları engellemek için sensör uygulamalarına odaklanmak gerekiyor. Geberit sensör sayesinde pek çok alanda başarı elde edilebiliyor.

·         Sifon sistemlerinde uzaklaştığınızda sifonun çekilmesi sağlanıyor.

·         Musluklarda ellerinizi uzaklaştırdığınızda suyun durması sağlanıyor.

·         Klozet kapaklarında kapanma ya da açılma işlemleri yapılabiliyor.

Daha temiz ve daha tasarruflu bir dünya için sensör uygulamalarına odaklanmak önemlidir. Bu aşamada Banyoevin sayesinde sensör modüllerine rahatlıkla uygun fiyatlara sahip olmanız da mümkündür. 

Etiketler: Geberit Sensör Montajı
Ağustos 18, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR