Geberit Sensör

Geberit Sensör

Geberit Sensör

Gelişen teknoloji ile birlikte modern ürünler banyo ve tuvaletlerde de kullanılmaya başlandı. Özellikle hijyen sağlamak amacı ile Geberit sensör özelliği olan ürünler üretilmektedir. Su seviyesinin ayarlanması ve etkin hijyen sağlanması amacı ile sensör sistemleri önemli bir yer tutmaktadır. Sensör deyince aklımıza sadece aydınlatma için üretilmiş olan ürünler gelse de banyo sektöründe de çok sık kullanılmaktadır.

Geberit Sensör İle Tasarruf Sağlayın

Fotoselli batarya ve klozet yedek parçalarından olan Geberit sensör ile enerji ve su tasarrufu sağlamak mümkündür. Sensörler tasarrufun yanı sıra aynı zamanda temizlik açısından da kolaylık sağlamaktadır. Lavabolar mikropların en çok bulunduğu ortamlardır. Kirli eller ile lavabo açıldığında bu mikroplar farklı kişilere bulaşabilir. Ancak sensörler algılama kabiliyetleri sayesinde sadece elinizi uzattığınızda suyun akmasını sağlar.

Geberit Sensör Modelleri, Özellikleri, Fiyatları

Geberit sensör modellerinden ilki su seviye sensörü olarak karşımıza çıkmaktadır. Entegre sistem ürünler için üretilen bu model klozetlere monte edilmektedir. Bu seviyede gelecek olan su seviyesi kontrol altına alınmakta olup bu durum su tasarrufuna yardımcı olmaktadır. Klozetler için kullanılan bu parçaların yanı sıra bir de fotoselli batarya yedek parçalarından olan sensörler bulunmaktadır. Bu parçalar da musluklara monte edilmektedir.

Montajı yapılan parçalar sayesinde ellerinizi musluğun altına tuttuğunuzda belirlenen seviye ve sürede su akışı sağlanmaktadır. Sensörler musluğun ön kısmında da olabilir. Sensör nerede ise ellerinizi oraya doğru uzatmanız gerekir. Diğer bir ürün de pır sensörlerdir. Bu parçalar kızılötesi ışınlar ile çalışmaktadır. Hareket kabiliyeti olan bu malzemeler klozetlerde rahatlıkla kullanılabilmektedir.

Akış algılamak için üretilen sensörlerin yedek parçaları da Geberit firması tarafından üretilmektedir. Ayrıca bu ürünler pisuvarlara da monte edilebilir. Bu sayede işiniz bittiğinde algılama kabiliyeti sayesinde pisuvara entegre edilen parçadan su akışı sağlanmış olur. Yani bu malzeme su akışının olduğu her noktada rahatlıkla kullanılmakta ve pek çok avantaj sağlamaktadır. Sensörün sabitlenmesi için de metal çerçeveler üretilmiştir. Ayrıca algılama kabiliyeti olan fotoselli sensörler de bu alanda çok kullanılan parçalar arasında yer almaktadır. İster klozet, isterseniz de musluklara monte edebileceğiniz bu parçalar ile hem verim hem de tasarruf sağlayabilirsiniz.

 

 

Etiketler: Geberit Sensör,
Temmuz 28, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR