Geberit selenoid

Geberit selenoid

Geberit Selenoid

Sıhhi tesisat sektörünün öncü firmalarından olan Geberit selenoid üretimi de yapmaktadır. Selenoid pek çok maddenin akışkanlığının kontrol edilmesi amacı ile kullanılmaktadır. Banyo ve lavabolarda kullanılış amacı yine bu şekildedir. Elektromanyetik valfler suyun akışını kontrol eder. Vanalar iki tür olarak üretilmektedir. Bunlardan biri pilot kontrollü vanalar, diğeri ise direkt çekmeli olarak bilinir.

Selenoid vanalar 4 temel parçadan oluşmaktadır. Bu parçalar sızdırmazlık grubu, kovan ve çekirdek grubu, bobin soket grubu ve gövde kapak grubu olarak isimlendirilmektedir. Marka da bu amaçla hizmet vermekte bu gün de üretime devam etmektedir.

Geberit Selenoid Pek Çok Alanda Kullanılıyor

Selenoid parçaların en önemli özelliği pek çok alanda kullanılıyor olmasıdır. Klozetlerden pisuvarlara hatta sensörlü musluklara kadar tüm banyo sektöründe geniş bir kullanım alanına sahiptir. Aslında kullanım alanının bu kadar geniş olması, su kaçağı durumlarında hemen suyu kesmesi ile ifade edilebilir.

Geberit selenoid malzeme oldukça uzun ömürlüdür. Komut alması oldukça kolaydır. Ayrıca ısıtma özellikleri de bulunmaktadır. Komutlarla aldıkları suyu ısıtmak için kullanılan bölümlere iletirler. Selenoid vanalar sadece suyun akışkanlığının kontrol edilmesi amacı ile değil gazda da oldukça çok kullanılmaktadır. Bu elektromanyetik vanalar alarm sistemleri ile birlikte kurulduğunda gaz kaçağı gibi olumsuz durumlar da ortadan kaldırılmaktadır.

Geberit Selenoid Modelleri, Özellikleri ve Fiyatları

Pirinç gövdeli selenoid yuvaları, valf yuvaları, valf, valf gövdesi, pisuvar selenoid, batarya selenoid ve selenoid vana gibi çok çeşitli parçalar satılmaktadır. Geberit selenoid malzemelerini bir bütün olarak temin edebileceğiniz gibi arıza durumlarında tek parça olarak da satın alabilirsiniz. Valf tercihinde akışkanın cinsi de oldukça önemlidir. Su bu vanalarda rahatlıkla kullanılabilirken çok asitli maddelerde kullanılacak malzemelerin de farklı özellikler ihtiva etmesi gerekebilir. Basınç da dikkate alınmalıdır.

Selenoid valf malzemesinin montajı yapılmadan evvel su tesisatının uygun parçalarının takılması gerekmektedir. Kullanım alanı ve amacı oldukça fazla olan bu malzemeye Geberit markasından sahip olabilirsiniz. banyoevin.com adresi üzerinden fiyat bilgisi incelemesi yapabilir ve siparişinizi verebilirsiniz. Sıhhi tesisat devi olan Geberit markanın diğer yedek parça kategorilerine de göz atabilirsiniz. 

Etiketler: Geberit selenoid, geberit yedek parça
Temmuz 28, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR