Geberit Şamandıra

Geberit Şamandıra

Geberit Şamandıra

Şamandıralar su ayarının yapılmasına yardımcı olan ekipmanlardan bir tanesidir. Su seviyesinde artış ya da azalış durumlarına göre elektromanyetik özellikleri sayesinde bir nevi kontak görevi görürler. Havuz gibi su yoğunluğunun bulunduğu alanlarda şamandıra ya da flatör adını verebileceğimiz bu parça kullanılır. Geberit şamandıra üretimi yapan markalar arasında yer almaktadır. Geberit markası 1964 yılından beri tesisat sektörüne kattığı orijinal parçalar ile bilinirken kaliteli bir flatör almak isteyenler tarafından da tercih edilmektedir.

Geberit Şamandıra Yedek Parça

Geberit şamandıra rezervuar parçalarından bir tanesidir. Montajı musluğa gerçekleştirilir. Bu sayede musluktan doldurma grubuna su giderken yeteri kadar su dolduğunda şamandıra devreye girer ve su akışı kesilir. Şamandıranın içeriğinde su değil hava bulunmaktadır. Şayet rezervuar kısmında su yoksa burada iş flatöre düşmektedir. Şamandıra rezervuarın en alt kısmına indiğinde doldurma musluğu açılarak depoya su dolmaya başlayacaktır. Şamandıranın içindeki hava da su sayesinde düştüğü yerden kalkmış olacaktır. Gerekli olan su depoya dolduğunda şamandıra da bu durumu algılayarak daha fazla su dolmasına engel olacaktır.

Geberit Şamandıra Modelleri, Özellikleri ve Fiyatları

Geberit şamandıra ile su musluğunun arasında sadece bir conta bulunmaktadır. Şamandıranın arızalanması halinde sipariş verirken contanın sağlam olup olmadığına da dikkat etmelisiniz. Arıza contada olursa flatör yine görevini yerine getiremez. Şamandıra membrane adı verilen ürün contadır. Yine yedek parçalara göz attığımızda flatörün doğru seviyede durması için flatör tutucunun da parçalar arasında yer aldığı görülmektedir.

Şayet kullanılan suyun yüksek miktarlarda olduğunu düşünüyor ve tasarruf sağlamak istiyorsanız hemen Geberit marka şamandıra sipariş edebilirsiniz. Şamandıra valf grubu ürünleri de yine Geberit tarafından satışa sunulmuştur. Su seviyesini sürekli olarak kontrol eden bu parça sadece mesken olarak addedilen noktalarda değil, fabrikalarda, hastanelerde, işyerlerinde, okullarda, cami ve tesislerde rahatlıkla kullanılabilir. Kullanımının oldukça kolay olması en önemli avantajıyken şamandıra aslında çok önemli bir özelliğe sahiptir.

Şayet şamandırada bir arıza olduğunu düşünüyorsanız Geberit yetkili servislerine ulaşarak parça değişimi talep edebilirsiniz. Markanın en çok tercih edilen ürünlerinden olan flatör modellerini inceleyerek hemen sipariş edebilirsiniz.

Etiketler: Geberit Şamandıra, geberit yedek parça
Temmuz 28, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR