Geberit Pisuvar Sistemi Nasıl Çalışmaktadır

Geberit Pisuvar Sistemi Nasıl Çalışmaktadır

Geberit Pisuvar Sistemi Nasıl Çalışmaktadır?

Pisuvarlar sifonun durumuna göre kendinden sifonlu ve sifonsuz Olarak temiz su girişlerine göre de üstten ve arkadan girişli olarak ikiye ayrılır. Pisuvarlar her ne kadar erkek tuvaletleri için olsa da günümüz de nadiren de olsa bayanların kullandığı pisuvarlar da bulunur. Geberit pisuvarlar deşarj kumandaları, montaj elemanları, sifon gibi bileşenlerle uyum sağlarlar. Böylelikle bütün kullanılacak ürünler tek bir çatı altında toplanmış olur. Yan yana sıralı olan pisuvar montajı yapılırken kişilerin birbirlerinden rahatsız olmaması için, pisuvar aralarına bölme eklenir. Mermer, demir sac ve seramik gibi birçok malzemelerden yapılabilir. En uygun olanı ise görüntüsü, sağlımlığı ve uzun ömürlü olmasıdır.

Pisuvar Sistemlerinin Avantajı

Entegre deşarj kontrolü, deşarj sistemi ve susuz çalışma seçeneklerinin yanında farklı güç kaynakları ile de çalışır. İş merkezleri, alışveriş merkezleri gibi yerler de kullanım alanım yaygın olduğu için, çok fazla bu ürünlerden yararlanılır. Bakımı kolay ve pisuvar duvardan çıkartılmadan da erişilebilme imkânı sunar. Pisuvar bölmeleri de genel anlam da dayanıklı ürünlerdir. Yüksel kaliteli ve sağlam malzemelerden üretimi yapılır.

Nasıl Çalışır?

Yapılarına göre farklılık gösteren pisuvarlar, temel olarak idrar akışından sonra idrar kokusunu hapsederek, pisuvardan dışarıya çıkmasını önlemeyi amaçlar. Kendi aralarında farklı olan jelli pisuvar kartuşu, kuru pisuvar kartuşu, membranlı ve membransız pisuvar kartuşu gibi birçok isim alır. Aslında amaç olarak hepsi aynı hizmeti yapar. Temel de çalışma mantığı ise idrarın gidere akması sonucu geçtiği bölgedeki kartuş ağızlarının kapanmasını sağlayan mekanizma ile kokunun yukarı çıkmasını engeller. Kuru kartuşlar da ise emzik denilen bu eleman işlevi yerine getirir. Pratik yerleştirme sayesinde deşarj sistemine oldukça kolay erişim sağlanır. Entegre deşarj sistemi, Güç ünitesi, deşarj kontrolü, valf kompakt istasyonuna göre de entegre edilmiştir. Entegre jenerasyon bağlantısı ile kendi enerjisini sağlayabilir ve ihtiyaçlara ve yapısal koşullara göre de elektrikle ve pille çalışabilir. Geberit pisuvar sifonunda yüksek drenaj kapasitesi, düşük koku olması yönünden avantajlıdır. Bakımı da oldukça kolaydır. İşletme açısından da esneklik sağlar. 

Etiketler: Geberit Pisuvar Sistemi Nasıl Çalışmaktadır
Temmuz 28, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR