Geberit Pisuvar Nedir Nasıl Kurulur

Geberit Pisuvar Nedir Nasıl Kurulur

Geberit Pisuvar Nedir? Nasıl Kurulur?

Pisuvar erkek tuvaletlerinde bulunmaktadır. Eski modeller birçok açıdan bakteri üreten ve sağlıksız bir ortam oluşturmakta katkı sağlayan yapılardır. Son zamanlarda bu konuda toplu olarak kullanılan pisuvarlar da büyük yenilikler ortaya çıkmıştır. Bu yenilikler ile toplu tuvaletlerin o istenmeyen görüntüleri ortadan kalkmış, temiz ve kullanılır olan tuvaletler yerini almıştır. Bu ortamın sağlanmasında en büyük katkıyı sunan marka Geberit olarak bilinen ve piyasa da oldukça kabul gören marka yatmaktadır. Peki, bu Geberit psisuvar nedir? Nasıl Kurulur? Bu sorunun yanıtını kısaca vermek gerekir ise;

Geberit Pisuvar

Geberit pisuvar deşarj kontrolü bulunan, güç kaynağı ile çalışma imkanının bulunduğu, stadyum gibi toplu alanlarda bile oldukça üstün teknolojisi ile tam kapasite kullanılan, yarım litre su ile deşarj olabilen, bakımı emsallerine göre oldukça kolay bir pisuvar sistemidir.

Bu marka pisuvarlar gerek kumandaları ile, montajda kullanılan elemanları ve sifon parçaları birbirleri ile bugüne kadar görülmemiş derecede bir uyum içerisindedir. Bu şekil de bir pisuvarda her türlü aranan özellik bulunmaktadır. Ürünler sadece bir çeşitten ibaret değildir. Birçok ürün yelpazesi ile çeşit konusunda oldukça zengindir.

Pisuvar Çeşitleri

Geberit Preda pisuvar, Geberit Selva pisuvar ve Geberit Tamina pisuvar olarak 3 çeşidi mevcuttur. Genel anlamda özellik bakımından birbirlerine yakın özelliktedirler. Şekil bakımından her zevke göre değişebilen modelleri bulunmaktadır. Bu modeller kullanılacak olan yere göre de tercih konusunda değişiklik göstermektedir.

Geberit Pisuvar Montaj İşlemleri

Bu pisuvar alındıktan sonra iş montaj iyine gelmektedir. Montaj işlemlerinin tamamı firma tarafından ücretsiz olarak yapılmaktadır. Alınacak ürüne göre değişiklik gösterin bir garanti anlaşması da yapılmaktadır. Bu süre zarfında üründe meydana gelebilecek tüm arızalar ve bunun dışında yapılması gereken tüm bakımlar ücretsiz olarak yapılmaktadır.

Montaj ile ilgili bilgiler ayrıca katalog halinde sunulmaktadır. İhtiyaç halinde bu katalogdaki bilgiler kullanılarak montaj işlemi kolaylık ile yapılabilir. Montaj konusunda oldukça basit tasarlanmış bir üründür. Genel itibari ile servis tarafından her ne kadar basit olsa bile montaj işlemlerinin yapılması uygundur

 

 

 

 

 

Etiketler: Geberit Pisuvar Nedir Nasıl Kurulur, pisuvar nasıl kurulur, geberit
Temmuz 28, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR