Geberit Pisuvar Fiyatları ve Özellikleri

Geberit Pisuvar Fiyatları ve Özellikleri

Geberit Pisuar Fiyatları ve Özellikleri

Geberit, işletmelerin ihtiyaçlarını dikkate alarak kullanım kolaylığı sağlayan pisuar sistemleri tasarlıyor. Ergonomik tasarımlarıyla dikkat çeken pisuarlar farklı özellik ve çeşitte satışa sunuluyor. Özellikle farklı pisuar montaj elemanlarına uyum sağlıyor. Pisuar sifon ve deşarj kumandaları ile de uyumlu olan Geberit pisuar sistemleri, müşterilerine geniş yelpazede ürün seçeneği sunuyor.

Geberit Pisuar Hangi Özelliklere Sahiptir?

Geberit pisuarlar fotoselli deşarj kontrol sistemi, entegre pisuar deşarj sistemi ve susuz pisuar olmak üzere üç farklı çalışma yöntemi kullanır. Pisuarlarda enerji kaynağı olarak entegre jeneratör, elektrik veya pil kullanılır. Deşarj kontrolü, pisuara entegre edilerek deşarj sistemine kolayca erişilebilir.

Farklı pisuar kumandaları için fotoselli kumanda kapağı bulunmaktadır. Kullanılan sifon sistemi yüksek drenaj kapasitelidir. Düşük koku emisyonu ile hijyenik bir ortam sağlar. Su deşarjlı ve susuz çalışma özellikleri bulunur. Bu da işletmelere esneklik sağlar.

Geberit Pisuar Sistemlerinin Avantajları Nelerdir?

İnsanların yoğun olarak bulunduğu iş yerleri, alışveriş merkezleri, okul, stadyum, lokanta gibi mekanlarda dahi sahip olduğu teknoloji ile hijyen ve kolay bakım avantajı sunar. Duvara monte edilen kısımlar fonksiyonel parçalardan oluşmaz. Bu sayede olası herhangi bir arızada, duvardan sökülmesi gerekmeden tamir edilebilir.

Optimum deşarj için kullandığı su oranı yalnızca 0,5 litredir. Bu da işletmelere su ve enerji tasarrufu sağlar. Susuz çalışma, deşarj kontrolü ve entegre deşarj kontrolü gibi çalışma seçenekleri ile işletmelerin farklı ihtiyaçlarına hitap eder. Ayrıca farklı güç kaynakları da kullanılabilir.

Geberit Pisuar Modelleri ve Fiyatları Nedir?

Geberit Preda susuz pisvuar 2.700 TL, arkadan girişli pisuar 3.038 TL, susuz fotoselli pisuar 3.570 TL, elektrik ile çalışan fotoselli pisuar 6.265 TL, pil ile çalışan fotoselli pisuar 6.265 TL, jeneratör ile çalışan fotoselli pisuar ise 7.567 TL ile satışa sunulmaktadır. Geberit Selva susuz pisuvar3.062 TL, arkadan girişli pisuar 3.118 TL, susuz fotoselli pisuar 3.973 TL, elektrik ile çalışan fotoselli pisuvar7.115 TL, pil ile çalışan fotoselli pisuvar 6.918 TL, jeneratör ile çalışan fotoselli pisuar ise 8.201 TL ile satışa sunulmaktadır.

Etiketler: Geberit Pisuvar Fiyatları ve Özellikleri, geberit özellikleri, geberit yedek parça
Temmuz 28, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR