Geberit Montajı Sırasında Ev Kirlenir Mi?

Geberit Montajı Sırasında Ev Kirlenir Mi

Geberit Montajı Sırasında Ev Kirlenir Mi?

Çalışsın çalışmasın bütün kadınların derdi ortak. Yeni bir tamirat/ tadilat işinde ev kirlenir mi kirlenmez mi en çok bu soruluyor. Haklılar da. Sabahtan akşama kadar mental açıdan ve fiziksel açıdan yıpranan kadın tabi ki de bu soruyu soracak. Ancak geberit montajı esnasında ev fazla kirlenmemektedir. Firma bu hususa çok dikkat etmektedir. Ev ile alakalı işlemlerin en büyük yararı hanımlar görmektedir. Bu yüzden yapılan işlemlerde evin kirletilmemesine özen gösterilmektedir. Neticede çalışılan yer tuvalet olduğu için can sıkıcı durumlar yaşanmaktadır. Ancak alınan önlemlerle kaza hasarları en aza inmektedir.

Geberit Klozet Takımında İlk Aşama Çok Önemli

İlk basamak sıva öncesi basamağıdır. Bu aşama kazasız belasız halledilirse montaj çok harika yapılır. Ondan dolayı bu aşamaya çok dikkat edilmektedir. Burada kullanılacak ilk malzeme matkap ve vidadır. Pis su kelepçesi ve klozet taşı arasındaki mesafeyi ölçmek için de su terazisi gerekmektedir.  Dolgu ve fayans yüksekliği burada önemlidir. O yüzden su terazisine çok ihtiyaç vardır. Gerekli ölçümler doğru yapılırsa günün sonunda montaj için bir sorun kalmayacaktır. Montajdan önce kullanılan vidalara dikkat edilmelidir. Burada vidalar sıkılmadan önce son olarak gerekli ölçümler yapılmalıdır. Çünkü vidaların sıkımından sonra dönüş olmayacaktır. Tüm aksam kurulan sistematik üstüne inşa edilecektir.

Taharet Hortumu Takılması ve İkinci Basamak

İkinci aşama artık klozetin takılmasıdır. Burada ise öncelikle dirsek boruları denen borular atılır. Uzatma borularına bu aşamada ihtiyaç vardır. Bu borular da kesilerek kullanıma hazır hale getirilir. Bu boruların ucuna pah verilir. Ardından klozet taşındaki yerini alır.  Klozet taşı oturtulup yerleştirme işleri tamam olduğunda taharet hortumu ile ilgilenilmektedir. Firma bunun ayarını çok iyi yapmaktadır. Çünkü çok uzun olan taharet hortumu bize rahatsızlık verecektir. Klozette oturtmayacaktır tabiri caizse. Çok kısa olan hortum ise temizlik işlemini gerçekleştirmeyecektir. Fizik kuralları bellidir. Suyun atım hızını değiştiremiyorsak ki değiştiremiyoruz, o halde hortum klozet içine küçük kalmamalı. Kalmamalı ki menzil daralmasın ve su ulaşması gereken yere ulaşsın. Netice itibariye geberit klozet takılması profesyonellik gerektiren bir konudur. Firma bu hususta ciddi çalışma göstermektedir. Bu çalışmalar sonuçsuz kalmamakta başarı grafiği her gün artış göstermektedir.

Etiketler: Geberit Montajı Sırasında Ev Kirlenir Mi, Geberit montajı
Temmuz 28, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR