Geberit Monolith Rezervuar Modülü

Geberit Monolith Rezervuar Modülü

Geberit Monolith Rezervuar Modülü

Yeni banyonuza modern, şık ve aynı zamanda yenilikçi bir dokunuş katmak istiyorsunuz. Geberit Monolith rezervuar modülü sayesinde hiçbir şeyden ödün vermenize gerek kalmıyor. Bu ödüllü tasarımda yalnızca sade ve şık olmasının yanında malzeme kalitesi, fonksiyonları ve teknolojisi ile güçlü bir izlenim vermektedir.

Estetik ve Modern Bir Teknoloji Harikası

Geberit, geliştirdiği teknolojisi sayesinde insanların hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. Uluslararası alanda birçok ödül kazanan Geberit Monolith modülü kullanıcılarına eşsiz bir konfor ve akıllı çözümler sunmaktadır. Sade tasarımını yenilikçi bir teknolojiyle birleştirerek modern banyolara estetik bir hava katmaktadır. Banyo tasarımı yapılmak istendiğinde Geberit çok fazla sayıda seçenek sunmaktadır. Geberit modülleri piyasada yaygın kullanılan çoğu lavabo, batarya ve klozet modelleriyle uyumludur.

Teknoloji ve Tasarımı Birleştiren Geberit Monolith

Sensörlü açma kapama kontrolü ve çevreye duyarlı çift aşamalı deşarj teknolojisi sunan Geberit’in montajı yapısal değişiklik gerektirmeyecek kadar kolaydır. Yeni yapılan veya renovasyonu yapılacak banyolar için çok büyük kolaylık sağlamaktadır. Kısa sürede, çok fazla tadilat gerektirmeden ve binada yapısal değişiklik olmadan su ve elektrik bağlantılarına kolayca bağlanabilir. Bu rezervuar modülleri birçok yere oturan veya asma klozetler ile uyumludur. Kırılmaz camdan üretilmiş ön panel için ise; siyah, beyaz, bej ve toprak rengi olmak üzere dört farklı renk seçeneği mevcuttur. Monolith lavabo modülü, 101 cm ve 114 cm olmak üzere iki farklı modele sahiptir. Yere oturan ve asma klozetler için Geberit AquaClean ile uyumlu üç farklı model de bulunmaktadır.

Kolay Montaj Konforlu Yaşam

Montaj genellikle bina yapısında yapısal değişiklikler gerektirmeyecek kadar kolaydır. Bu hem yeni yapılar hem de renovasyonu yapılacak olan banyolarda çok büyük kolaylıklar sağlar. Mevcut banyo mobilyanızı Geberith Monolith ile değiştirdiğinizde eşsiz konfor ve mükemmel bir hijyene sahip olabilirsiniz. Bu rezervuar gelişen teknoloji ile beraber fonksiyonelliği, rahatlığı, hijyeni ve şıklığı banyonuza taşıyor. Bu şık ve inovatif tasarımları yapan Geberit kullanıcılarına her tarzda çözümler sunmaktadır. Montaj, yalnızca bir tesisatçı tarafından çok fazla kirlilik ve gürültü çıkarmadan kolayca kurulur.

 

Etiketler: Geberit Monolith Rezervuar Modülü, Geberit, Geberit yedek parça
Temmuz 28, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR