Geberit Kumanda Kapakları ve Kullanım Rahatlığı

Geberit Kumanda Kapakları ve Kullanım Rahatlığı

Geberit Kumanda Kapakları ve Kullanım Rahatlığı

Sizde tarzınızdan ödün vermeyenlerden misiniz? Özel yaşantınızdan evinizin tasarımlarına kadar her şey sizin tarzınıza göre mi belirleniyor? Eğer soruların cevapları aynı ise kararlılığınızı kumanda kapaklarında da göstermelisiniz.

Doğru kumanda kapakları ile ilgili araştırmalar yaptığınızda karşınıza Geberit kumanda kapakları çıkacaktır.


Geberit Kumanda Kapaklarının Özellikleri

Geberit kumanda kapakları, her ne kadar görünümüyle dikkat çekse de özellikleri de oldukça önemlidir. Birden çok işlevleri vardır. Örneğin; DuoFresh koku ünitesi, ortamlardaki kötü kokuyu engeller. Ayrıca bu koku ünitesi, Sigma serisi kumanda kapaklarının çoğuyla uyumludur.

Geberit kumanda kapakları, banyonun ferah ve temiz olabilmesi için akıllı fonksiyonlara sahiptir. Bu fonksiyonlar; hem yüz kumanda kapağı, entegre koku alma ünitesi ve fotoselli deşarj kumandalarıdır.


Geberit Kumanda Kapak Modelleri       

 

3 çeşit Geberit kumanda kapak modelleri vardır. Bunlar; Geberit Sigma50, Geberit Sigma21 ve Geberit Twinline30 modelleridir.

Geberit Sigma21, ilk modeldir. Arduvaz ya da cam, çerçevesiz ve yüksek kalitedir. Bunun yanında kumanda kapağı da isteğe özel seçimlerle farklılaştırılabilir.

Geberit Twinline30, en çok kullanılan Geberit kumanda kapak modelidir. Çok tercih edilmesindeki en büyük neden, estetik yapısıdır. Dayanıklı gömme rezervuarlarına sahiptir. Renovasyon çalışmaları sırasında değiştirilmesi gerekmez. Yeni banyo tasarımlara uygun modelleri vardır. Su tasarrufu sağlamak gibi bir avantaj sağlar. Zarif ve farklı bir tasarım çizgisi vardır. Çift kademeli deşarj özelliğine sahiptir. Parlak krom, mat krom ve beyaz renkleri mevcuttur.

Geberit Sigma50, yeni Geberit kumanda kapak modelidir. Banyolara, yeni ve farklı bir hava katar. Modaya renkleri uygundur. Kapak butonları incedir. Doğal taş arduvaz seçeneği vardır. Çift kademeli deşarj özelliği ile su tasarrufu sağlar. Sekiz farklı renk alternatifi vardır. Arduvaz ya da cam malzemelerden yapıldığı için yüksek kaliteye sahiptir. Koku alma ünitesi ile uyumludur. Son olarak kişilere özel tasarımlar vardır.

Geberit kumanda kapakları ve yedek parçaları, firmamızda bulunmaktadır. Ekibimizde deneyimli ve işinde uzman kişiler vardır. Birçok alanda profesyonel hizmet vermekteyiz. Sizde Geberit kumanda kapaklarının avantajlarından yararlanmak ve daha fazla bilgi almak istiyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz.  

Etiketler: Geberit Kumanda Kapakları ve Kullanım Rahatlığı, Geberit Kumanda Kapakları
Temmuz 28, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR