Geberit Kumanda Kapağı

Geberit Kumanda Kapağı

Geberit Kumanda Kapağı Nasıl Kullanılır?

Geberit markası, kumanda kapağını hem tasarımsal hem işlevsel anlamda üst düzey özelliklerle donatıyor. Farklı banyo stillerine uyum sağlayabilecek kumanda kapağı tasarımlarını satışa sunuyor. Eklediği özellikler ile müşteri yelpazesinin oldukça dikkatini çeken marka, kullandığı malzemelerin kalitesi ile ürettiği kumanda kapaklarının daha uzun ömürlü olmasını sağlıyor. Kullanımı basit olan bu ürünlerin nasıl kullanıldığı hakkındaki detaylı bilgiye yanında gelen kullanma kılavuzu ile erişilebilir.

Kumanda Kapaklarının Fonksiyonel Özellikleri Nelerdir?

Geberit kumanda kapakları müşterinin ihtiyaçlarına yönelik tasarlandığı için kullanım sırasında farklı kolaylıklar sağlıyor. Bu kolaylıkların başında fotoselli deşarj özelliği geliyor. Entegre koku alma ünitesi ile kötü kokuları banyodan uzaklaştırıyor. Hem yüz kumanda kapağı seçenekleri ile müşteriye tasarımsal şıklık sunuyor. Ayrıca su tasarrufu sağlayan bu kapaklar, çift kademeli deşarj ayarına sahip. Mimari yapının özelliklerine göre farklı deşarj sistemleri ile kullanılabiliyor.

DuoFresh Koku Alma Ünitesi Nedir?

Koku emilimi gerçekleştirerek klozet veya pisuar içerisinde oluşabilecek kötü kokuları önlüyor. Ayrıca Geberit markasının ürettiği ürünlerin birçoğu ile uyumlu olan Duofresh koku alma ünitesi, ürün ile birlikte değiştirilmeden uzun zaman boyunca kullanılabiliyor. Ayrıca Geberit kumanda kapakları, içine eklenen tablet deterjan ile klozetin iç temizliğini gerçekleştirebiliyor. Bu sayede müşteriye hijyenik ve kötü kokulardan arındırılmış banyo deneyimi yaşatıyor.

Duofresh koku alma ünitesi ihtiyaç halinde otomatik olarak çalışıyor ve işlem tamamlandığında kendiliğinden kapanıyor. Ancak içindeki filtrenin ömrü bittiğinde değiştirilmesi gerekmektedir. Aksi halde kötü kokuları önlemede yetersiz kalabilir. Filtreyi değiştirmek için kumanda kapakları yerinden çıkarılır ve filtre basit el hareketleriyle yerinden çıkar.

Geberit Kumanda Kapaklarının Sağladığı Kolaylıklar Nelerdir?

Geberit kumanda kapaklar sahip olduğu fonksiyonel özelliklerin yanı sıra sahip olduğu uzaktan deşarj kumandası ile müşteriye üst teknoloji kullanım kolaylığı sağlıyor. Oldukça küçük boyutlarda üretilen bu kumandalar, gömme rezervuara 1.70 metre uzaklıkta çalışabiliyor. Ancak deşarj işlemi sadece kumanda ile değil, müşterinin talebine göre sensör mekanizmasıyla da çalıştırılabiliyor. Bu fotoselli kumanda kapakları, el hareketinin algılanmasının ardından deşarj işlemini başlatır. Deşarj işlemi aktive edildikten sonra sessizce çalışır ve kimseyi rahatsız etmez. 

 

Etiketler: Geberit Kumanda Kapağı
Temmuz 28, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR