Geberit Hamzemin Duşlarda Tasarımlar İlgi Çekiyor

Geberit Batarya Sisteminde Montaj Problemi Var Mıdır?

Geberit Hamzemin Duşlarda Tasarımlar İlgi Çekiyor

Açık tasarımlar, duş alanında büyük ilgi görmeye başladı. Bu da müşteri sayısının artmasını sağladı. Buna bağlı olarak hemzemin duşlar geliştirildi. Hemzemin duşlar, kişisel tercihlere çözüm sunmaktadır. Geberit sayesinde de estetik ve fonksiyonel özellikler kazandırılmaktadır. Zamandan tasarruf sağlar ve farklı bir tasarım sağlar. Ayrıca tesisat işlerinde çözümler sunar.

Geberit CleanLine

Geberit CleanLine, birçok avantaj sağlamaktadır. En başta tasarımın yanında temizlikte de fark yaratır. Bu sistem yenilikleriyle duş kanalarında oluşan sıkıntılara ve hijyen sorununa çözümler sunar. Bakterilerin ve kirlerin birikip, çoğalmasını engeller. Kanalın içinde tarak bulunmaktadır. Bu tarak, saçları tutar ve çıkarılıp, yıkanabilir özelliğine sahiptir. Duş kanalları, montaj ile birleştirilebilir. Bu montaj, yer süzgeci kadar kolay yapılabilir.

Sızdırmaz özelliği vardır. Bunu ise yapımında gövde kısmına entegre edilen izolasyon bezine borçludur. Hijyenik ve hızlı olması sayesinde kullanıcıları memnun eder.

Geberit CleanLine Avantajları

Geberit CleanLine avantajları üç başlıkta toplanabilir. Bunlar; kompakt tasarımı, şık ve sade olması, yapısıdır.

Kompakt tasarımı: Geberit CleanLine kompant yapısında 80x80 mm ızgara alan bulunmaktadır. Yer süzgeci ve işlevleri oldukça memnun edicidir. Yapımında kaliteli yüzey malzemeleri kullanılmaktadır. Malzemelerin kalitesi, ilk dokunuştan kolaylıkla hissedilebilir. Cam, seramik ve metal ile kıyaslandığında Geberit CleanLine, ipeksi ve sıcak bir dokunuş hissi sağlar. Pürüzsüz ve gözeneksiz yüzeyi, zeminin temizlenmesinde kolaylık sağlar. 

Şık ve Sade Olması: Geberit CleanLine ile banyo zemini pürüzsüz hale getirilebilir. Bu duvar süzgeci yardımıyla banyo giderini yerden duvara taşıyarak yapılır. Böylelikle şık bir tasarım ve çözüm sunar.

Yapısı: Geberit CleanLine yapımında kaymayı önleyen sağlam yüzey malzemeleri kullanılmaktadır. Ön montajlı çelik montaj çerçevesi vardır. Hiç zaman kaybetmeden tüm ayaklar çerçeveye monte edilir. Hassas sifon yerleştirilir. Bu da entegre braket sayesinde olur. Farklı boyutlar vardır. Kolay temizleme yapılabilmesi için saç tutucu tarak mevcuttur. Kirlerin birikip, çoğalabileceği kenarlar bulunmaz. Katı yüzeyli malzemeler kolaylıkla temizlenebilir.

Geberit hizmetleri hakkında daha fazla bilgiyi sitemizde bulabilirsiniz. Ayrıca yedek parçalarda bulunmaktadır. Daha fazla bilgi için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

 

 

Etiketler: Geberit Hamzemin Duşlarda Tasarımlar İlgi Çekiyor
Temmuz 28, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR