Geberit Gömme Rezervuar Takılması

Geberit Gömme Rezervuar Takılması

Geberit Gömme Rezervuar Takılması


Rezervuar iç takımları, her markaya göre değişiklik gösterir. Geberit gömme rezervuar iç takımlarının değişim zamanı geldiğinde, Geberit gömme rezervuar yedek parça orijinal olarak kullanılması gereklidir.

Gömme rezervuar takılması sırasında kullanılacak aletler ve yapılması gerekenler önceden bilinmelidir. Bunun için konusunda uzman ve deneyimli profesyonellerden yardım alınmalıdır. Bu konuda size en kısa zamanda hizmet verecek olan www.banyoevin.com adresi üzerinden; tamir ve tadilat, montaj, bakım ve onarım hizmetlerimizden yararlanabilir, ücretsiz kargo ve indirimli fiyatlarla, orijinal yedek parça satış hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz.


Gömme Rezervuar İç Takımı Nasıl Sökülür?


Geberit gömme rezervuar yedek parça ürünleri için orijinal ürünlerden yararlanırken, gömme rezervuar iç takımının nasıl değiştirileceği konusunda bilgi sahibi olmayan kişiler, bu işte uzman kişilerden profesyonel destek almalıdır.

·         İlk olarak su, ana vanadan kapatılmalıdır.

·         Panel kapağı yukarıya doğru esnetme hareketi ile kaldırılarak çıkarılır.

·         Çerçeve vidalarından sökülüp çıkarıldıktan sonra, pencere kapağı da çıkarılır.

·         Koruyucu kapak çıkarılıp çengel grubunun sökülmesinin ardından musluk kapatılır ve flatör sökülerek rezervuarın içine konur.

·         Köprü ve baskı parçası da söküldükten sonra boşaltma grubu da ayrılır.

·         Flatör rezervuarın içinden çıkarıldıktan sonra iç takım sökümü gerçekleştirilmiş olur.


Rezervuar İç Takımı Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?


Geberit gömme rezervuar yedek parça ve diğer klozet ürünlerini alırken ilk olarak duvar tipi ve ürün tipine bakılması gerekir. Piyasanın önde gelen markalarından seçim yapılması uygundur. Böylece yedek parçalarına ulaşım daha kolay olmaktadır.

Rezervuarın, kullanılan ürün tipine göre seçilmesi en doğrusudur. Bunun için asma klozet mi, duvara dayalı klozet mi, tek klozet ya da çocuk klozeti mi olacağı konusu belirlenmiş olmalıdır.

Ürünün boşaltım grubunda herhangi bir arızanın olup olmadığı, EN EF standartlarına uygun olup olmadığı kontrol edilmelidir. Kullanılacak rezervuarın, kumanda paneliyle uyumlu çalışması da rezervuar iç takımı alırken dikkat edilmesi gereken konuların başında gelmektedir.


Rezervuar İç Takım Arızaları Neden Oluşur?


Rezervuar ürünleri; doldurma grubu, boşaltma grubu ve kumanda paneli gibi üç ana bölümden oluşmaktadır. Klozetin içine su damlamasının sebebi, contasının eskimesi ya da sifon takımının bozulmasıdır.

Deponun dolmasına karşılık, klozet içine su akıyorsa, şamandıra arızalıdır. Rezervuar ürünlerinin iç takımlarındaki sorunlar, orijinal yedek parçalar sayesinde değiştirilerek giderilebilir. Orijinal yedek parça temini için www.banyoevin.com adresinden sipariş verebilir, ücretsiz kargo ve indirimli fiyatlarımızdan yararlanabilir, montaj, tamir, tadilat gibi profesyonel hizmetlerimizi alabilirsiniz.

 

 

Etiketler: Geberit Gömme Rezervuar Takılması
Ağustos 15, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR