Geberit Gömme Rezervuar Fiyatları

Geberit Gömme Rezervuar Fiyatları

Geberit Gömme Rezervuar Fiyatları

Modeli, rengi, farklı materyal çeşitleriyle Geberit gömme rezervuarlar, evlerde ve daha birçok mekânda şıklığı ve estetiği yansıtmaktadır. Şıklığın ve zarafetin yanı sıra, birçok yönden daha avantajlı olan Geberit gömme rezervuar, en uygun fiyatlarla sunulmaktadır.

Her banyo ve duvara uyum sağlayan Geberit gömme rezervuar ve yedek parça fiyatlarına, www.banyoevin.com üzerinden rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Orijinal yedek parçaların satışı yanında, indirimli fiyatlarıyla ve ücretsiz kargosundan da yararlanabileceğiniz firmamızda; Ankara içinde, tüm musluk, batarya, tuvalet bakım ve onarım, tamir ve tadilat, montaj işlemleri, profesyonel olarak gerçekleştirilmektedir.

Geberit Gömme Rezervuar Özellikleri Nelerdir?

Geberit gömme rezervuar ürünleri sayesinde birçok avantaj kazanılmaktadır. Montaj kolaylığının yanında, hijyenik ve güvenilirdir. Özellikle asma klozet takımları için üretilen Geberit gömme rezervuar seti, 400 kiloya kadar ağırlık taşıyabilmektedir.

Gömme rezervuarlar, sıva altı ya da duvar arkasına monte edildiği için hem yer kazanılmakta hem de görüntü kirliliği kaybolmaktadır. Su tasarrufu sağlayan gömme rezervuar sistemlerinde boşaltma grubunda sızdırmazlık özelliği ise oldukça yüksektir.

Geberit Yedek Parçaları Nelerdir?

Geberit gömme rezervuar, birçok yönden tasarruf sağlayan bir üründür. Gömme rezervuarlar da zamanla arızalanabilir. Bu yüzden Geberit yedek parçalarına ihtiyaç duyulabilir. www.banyoevin.com ile orijinal Geberit yedek parçalarına, en uygun ve indirimli fiyatlarla, ücretsiz kargo servisi ile ulaşabilirsiniz.

·         Şamandıra

·         Flatör

·         Rezervuar alt conta

·         Rezervuar boşaltma grubu

·         Boşaltma mekanizması ve alt sepet

·         Çiftli rezervuar orta göbek

·         Fotoselli batarya elektronik grup

·         Şamandıra (flatör) flex hortum

·         Kaldırma mekanizması

·         Kumanda kapağı çift basmalı/tek basmalı

·         Pisuvar vana

·         Fotoselli batarya selenoid valf

Yedek parçaların orijinal olması, ürünlerin kullanım sürelerinin uzamasına ve ürünlerin daha sağlıklı çalışmasına yarar. Bu yüzden yedek parça temininde muhakkak orijinal yedek parçaların kullanılması tavsiye edilmektedir.

 

Geberit Gömme Rezervuar Montajı Nasıl Yapılır?

Geberit gömme rezervuar montajı, konusunda uzman ve profesyonel kişiler tarafından yapılmalıdır. Özel parça ve sistemler sayesinde yapılan montaj sonrasında rahat ve ferah bir alan kalmasının yanında şıklık ve estetik de ön plana çıkmaktadır.

Rezervuar haznelerinin özel yapısı sayesinde daha az su kullanımı sağlayan Geberit gömme rezervuar ürünlerinin montajı ve orijinal yedek parçaları için www.banyoevin.com adresi üzerinden iletişime geçerek, hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz.

 

 

Etiketler: Geberit Gömme Rezervuar Fiyatları
Ağustos 13, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR