Geberit fotoselli batarya yedek parça

Geberit fotoselli batarya yedek parça

Geberit Fotoselli Batarya Yedek Parça

Fotoselli batarya artık hayatımızın her alanında karşımıza çıkıyor. Fabrika, mesken, ev, cami, okul, tesis, alışveriş merkezi, şantiye, tersane gibi alanlarda Geberit fotoselli ürünler karşımıza çıkıyor. Fotoselli ürünler son zamanlarda artık sadece insan sirkülâsyonunun yoğun olduğu alanlarda değil apartman dairelerinde de kullanılıyor. Geberit fotoselli batarya yedek parça ürünleri de bu alanlarda gerekli oluyor. Sıhhi tesisat ürünlerinin kaliteli markalardan tercih edilmesi hem randıman hem de kalite açısından sizlere yarar sağlayacaktır.

Geberit Fotoselli Batarya Yedek Parça İle Verimli Sonuçlar Elde Edin

Fotoselli bataryaların bu denli kullanılmasının en büyük sebebi hijyen kaygısıdır. Özellikle çok sayıda insan tarafından kullanılan lavabolardaki musluklarda mikrop kapma riski yüksektir. Kirli ellerin temas ettiği musluklar pek çok bulaşıcı hastalığa da davetiye çıkarmaktadır. Hal böyle olunca yapılan AR-GE çalışmaları neticesinde fotoselli bataryalar üretilmiştir.

Geberit fotoselli batarya yedek parça ürünleri de olası arızalarda ihtiyaç duyduğumuz ürünler arasında yer almaktadır. Yedek parça ürünlerinin kaliteli markalardan tercih edilmesi almış olduğunuz verimin de hat safhada olmasına yardımcı olacaktır. Ürünler sıhhi tesisat sektöründe bulunan ikamelerine göre kaliteli malzemelerden imal edilmiştir.

Geberit Fotoselli Batarya Yedek Parça Modelleri, Özellikleri, Fiyatları

Geberit fotoselli batarya yedek parça ürünlerinden biri elektronik grup olarak adlandırılmaktadır. Daha verimli sonuçlar alınabilmesi ve rahat kullanım açısından elektronik grup oldukça avantajlıdır. Kullanımının kolay olması bakımından pek çok müşteri tarafından tercih edilmektedir. Ayrıca monte edilmesi kolaydır ve enerji tasarrufu da sağlar. Kaplama malzemesi oldukça sağlamdır. Sağladığı avantajlardan bir tanesi de suyun akış seviyesinin ayarlanabilir olmasıdır. Limitleme özelliği sayesinde evlerinizde ya da işletmelerinizde su faturasından tasarruf edebilirsiniz.

Yedek parça ürünlerinden bir diğeri de selenoid valf 115.725-723 olmaktadır. Bu parçanın mıknatıs özelliği bulunmaktadır. Yine bu parça da elektronik grup parçaları gibi çok fazla alanda kullanılmaktadır. 115.725-723 koduna sahip olan ürünler için kullanımı uygundur. Parça su akışının sağlandığı alanlar için rahatlıkla kullanılabilir. Lavabolarda, musluklarda bu yedek parçaları tecih edebilirsiniz. Sağlamış olduğunuz tasarruf sayesinde kısa sürede yedek parçalara ödemiş olduğunuz ücretler de cebinize geri dönecektir.

 

 

Etiketler: geberit fotoselli yedek parça, yedek parça geberit yedek parça
Temmuz 28, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR