Geberit Fotoselli Batarya Değiştirme

Geberit Fotoselli Batarya Değiştirme

Geberit Fotoselli Batarya Değiştirme

Geberit fotoselli batarya yedek parça siparişi için www.banyoevin.com üzerinden sipariş verebilirsiniz. Tüm orijinal yedek parçaların yanında, indirimli fiyatlarımız ve ücretsiz kargo servisimizden yararlanırken; aynı zamanda, montaj, tamir ve tadilat, bakım ve onarım hizmetlerimizden de yararlanabilirsiniz.

Fotoselli bataryalar, bir sinyal üreterek, algıladığı hareket sonrasında suyun akışının sağlanmasına yarayan sistemdir. Musluk altındaki hareket sonlandığında, fotosel devreye girerek, suyun akışını kesmektedir.

Fotoselli Batarya Nasıl Çalışır?

Fotoselli bataryalar; 6, 9 ve 12 voltluk enerjiyle çalışmaktadır. Pilli ve elektrikli olan çeşitleri bulunmaktadır. En fazla tercih edilen ise elektrikli fotoselli bataryalardır. Musluğun kullanım aşamasında, eller musluğun altına getirildiğinde su akışı başlar ve çekildiğinde sona erer. Sistem ortalama 30 saniye sonra tüm sistemi otomatik olarak kapatır.

Geberit fotoselli batarya yedek parça ürünleri, bazı durumlarda kullanılır. Fotoselli bataryalarda oluşabilecek çeşitli arızalara karşılık, orijinal yedek parça kullanımı yapılmalıdır.

Fotoselli bataryadan su akışı sağlanamıyorsa:

·         İlk olarak suların kesik olup olmadığına bakılmalıdır.

·         Ara muslukların açık olup olmadığı kontrol edilmelidir.

·         Bataryanın algılama sisteminde bir nesnenin olup olmadığına bakılmalıdır.

·         Algılama gözlerinin kirlenip kirlenmediği kontrol edilmelidir.

Fotoselli bataryalarda eğer pil ile çalıştırılıyorsa, pil bataryalarının dolu olup olmadığına bakılmalıdır. Eğer elektrik ile çalışıyorsa, elektrik kesintisinin olup olmadığı kontrol edilmelidir.

Tüm bu işlemlerin ardından herhangi bir çalışma belirtisi yoksa, www.banyoevin.com adresinden, profesyonel ve kaliteli bakım, onarım, tamir, tadilat ve montaj hizmetlerimizden yararlanabilir, Geberit fotoselli batarya yedek parça ürün ihtiyacınızı, indirimli fiyatlar ve ücretsiz kargo hizmetimiz ile karşılayabilirsiniz.

Geberit Fotoselli Batarya Fonksiyonları Nelerdir?

Fotoselli bataryalar, oldukça şık ve estetik bir görünüme sahiptir. Işıklı uyarı sistemi ile çalışan ürün, 0.5 ile 8 bar aralığına göre ayarlanmıştır. Fotoselin sinyal algılama uzaklığı 0-130 mm arasına göre değişkenlik gösterir.

Fotoselli bataryalarda ortalama su sıcaklığı 70 derece dolaylarındadır. Hareketin kesilmesinin ardından yaklaşık 30 saniye sonra, sistem kendini otomatik olarak kapatmaya ayarlanmıştır.

 

Fotoselli Batarya Arızaları Nelerdir?

Fotoselli bataryalarında çeşitli arızalar görülebilir. En fazla karşılaşılabilecek arızaların başında musluğun hassaslaşması gelir. Bunun anlamı, her hareketi algılayarak sürekli suyun açılıp kapanmasıdır.

Musluğun hiç kapanmadan suyun sürekli akıyor olması ise, fotoselin bozulmuş olabileceğinin göstergesidir. Musluktan hiç su akmıyorsa, pillerde bir arıza olabilir ya da elektrik kesintisi vardır. Bunların hiçbiri yoksa, yetkili servis aranmalı ya da size daha yakın olacak ve anında hizmet verecek www.banyoevin.com üzerinden uzman ve deneyimli ekibimiz ile, tamir ve tadilat, montaj, bakım ve onarım hizmetleri için iletişime geçebilirsiniz.

 

 

Etiketler: Geberit Fotoselli Batarya Değiştirme
Ağustos 12, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR