Geberit Fotoselli Batarya Avantajları

Geberit Fotoselli Batarya Avantajları

Geberit Fotoselli Batarya Avantajları


Geberit fotoselli batarya çeşitlerinin kullanım alanı oldukça geniştir. Şık ve modern tasarımı sayesinde, sadece evlerde değil, otel, restoran, kafe ve bunun gibi birçok alanda kullanım alanı bulunmaktadır.

·         İnfrared teknolojisini kullanır.

·         Fotosel özelliği sayesinde, bataryanın altına gelen eller, suyun akışını sağlar.

·         Temizlenmeleri oldukça kolaydır. Tasarımı modern ve şık olduğu için kullanım alanları oldukça geniştir.

·         Çift ışınlı algılama sistemiyle, geniş bir alanı tarama özelliği bulunur.

·         Su tasarrufu sağlar.

·         Musluk suyu, su borusunda tıkanmaz ve sürekli deşarj sistemi sayesinde kendini dezenfekte eder.

Geberit fotoselli batarya; elektrik ve pilin dışında hidrolik enerji ya da mikserli ve miksersiz olarak çalıştırılabilmektedir.


Geberit Yedek Parçaları Nelerdir?


Herhangi bir arıza ya da değiştirme söz konusu olduğunda, Geberit fotoselli batarya ve daha birçok ürünün orijinal yedek parçalarına, www.banyoevin.com adresi üzerinden rahatlıkla ulaşarak sipariş verebilirsiniz.

İndirimli fiyatlar ve ücretsiz kargo servisi dışında; montaj, bakım ve onarım, tamir ve tadilat hizmetlerimizden de Ankara içinde olmak üzere, randevu alarak yararlanabilirsiniz.

·         Şamandıra valf grubu

·         Şamandıra (flatör)

·         Rezervuar alt conta

·         Komple rezervuar boşaltma grubu (ince)

·         Boşaltma mekanizması ve alt sepet

·         Çiftli rezervuar orta göbek

·         Fotoselli batarya elektronik grup

·         Şamandıra (flatör) flex hortum

·         Kumanda kapağı tekli ve çiftli

·         Fotoselli batarya selenoid valf


Geberit Lavabo Bataryaları Nelerdir?


Geberit lavabo bataryaları, geniş bir yelpazeye sahiptir. Ankastre ve tezgâh üstü modellerinin yanında üç farklı çalışma moduna sahip olan ürünler, tekli lavabo ve sıralı tesisat olarak endüstriyel alanda da sıklıkla kullanılmaktadır.

Geberit lavabo bataryaları, 170 mm ve 220 mm’lik ölçülere sahiptir. Geberit lavabo bataryaları, yine bu ürünlere uygun olan lavabo ürünleriyle rahatlıkla kullanılabilir. Geberit lavabo ürünleri arasında, köşeli lavabo, köşeli seramik lavabo, yuvarlak seramik lavabo ve seramik daire lavabo olarak çeşitleri bulunmaktadır.


Geberit Kontrol Kutuları Ne İşe Yarar?


Tezgâh üstü bataryalar, gömme sifonlu tezgâh üstü ankastre bataryalar ve tezgâh üstü ankastre bataryalar için kontrol kutuları bulunmaktadır. Gömme kontrol kutuları, tezgâh üstü ve ankastre batarya kutularına göre ayrı özellikleri bulunur.

Geberit batarya sistemleri, Geberit GIS montaj sistemine uygun olarak üretilmektedir. Tüm bu ürünlerin arızalanması ya da değiştirilmesi gerektiği zaman, orijinal yedek parçalarının kullanılması gerekir. Değişim ya da montaj sırasında deneyimli ve uzman ekiplerden yardım alınmalıdır. www.banyoevin.com üzerinden tüm orijinal yedek parçalara ulaşabilirken, montaj, tamir ve tadilat, bakım ve onarım hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz.

 

Etiketler: Geberit Fotoselli Batarya Avantajları
Ağustos 11, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR