Geberit doldurma grubu

Geberit doldurma grubu

Geberit Doldurma Grubu

Klozetin iç takımlarından bir tanesi de su doldurma işlevi görmektedir. Klozet rezervuarının bir su alma kapasitesi bulunmaktadır. Musluktan su rezervuara dolduğunda suyun doluluk oranı ayarlayan ve durduğunda su akışını kesen sistem Geberit doldurma grubu olmaktadır. Geberit markası 1964 yılından beri sıhhi tesisat sektöründe üretim yapmaktadır. Sadece klasik tarzda olan gömme rezervuarlar değil, seramik ya da duvar önü gibi farklı çeşitlerde rezervuarlar için de üretim yapılmaktadır.

Geberit Doldurma Grubu İle Enerji ve Su Tasarrufu Sağlayın

Geçmiş yıllarda tek kademeli doldurma sistemleri mevcuttu. Bu sistemler oldukça çok su harcamaktaydı. Bu deşarj sistemleri göz önünde bulundurulduğunda son teknoloji ile üretilmiş olan Geberit doldurma grubu enerji ve su tasarrufu sağlamaktadır. Doldurma sistemleri kademeli olarak ayarlanmakta olup, bu sistem sayesinde klozet tankına su dolmakta ve su dolduktan sonra sistem suyu kesmektedir.

Klozet tankına dolan su yine Geberit boşaltma grubu vasıtası ile klozete inmektedir. Bu sistemler birbirileri ile entegre çalışmaktadır. Su tasarrufu sağlamak için alternatif çözüm yolları üretmenize gerek kalmadan Avrupa’nın en büyük firmalarından Geberit ile doldurma grubu ürünlerine sahip olabilirsiniz.

Geberit Doldurma Grubu Modelleri, Özellikleri, Fiyatları

Geberit doldurma grubu çeşitli aksesuarlardan oluşmaktadır. Doldurma contası, pul, somun, kaldırma kolu, flatör doldurma grubu, su doldurma musluğu gibi ayrı olarak parçalar satılabildiği gibi toptan grup şeklinde de ürünlerin satışı mevcuttur. Gömme rezervuarlarda da bu parçaları kullanabilirsiniz.

Bu parçaların montajı da oldukça kolaydır. Kırma, dökme işlemi olmaksızın ve temiz bir şekilde montaj sağlanmaktadır. Ayrıca doldurma grubu ürünleri oldukça sessiz çalışmaktadır. Tasarruf da göz önünde bulundurulduğunda ürünleri satın almak için harcadığınız tutar kısa sürede cebinize girer. Oldukça karlı olan bu ürün grupları kullanım kolaylığı da sağlamaktadır.

Montaj işlemi esnasında su seviyesini ayarlayabilirsiniz. Doldurma grubu ürünleri sayesinde musluktan gelen su klozet deposuna dolacaktır. Sifona basıldığında ise ayarlanan seviyede su akışı sağlanır. Montaj için gerekli olan parçaları tek tek satın alabileceğiniz gibi doldurma grubu ürünlerine de www.banyoevin.com adresi üzerinden sahip olabilirsiniz.

 

Etiketler: geberit,geberit doldurma grubu, geberit yedek parça
Temmuz 28, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR