Geberit Boşaltma Parçaları Satın Al

Geberit Boşaltma Parçaları Satın Al

Geberit Boşaltma Parçaları Satın Al

Geberit boşaltma grubu satın alacaklar, ilk olarak ürünlerin orijinal olup olmadığını kontrol etmesi gerekir. Özellikle herhangi bir arıza ya da değiştirme durumunda, orijinal yedek parçaların kullanılması gerekir.

Geberit orijinal yedek parça ürünlerine; www.banyoevin.com adresinden rahatlıkla ulaşabileceğiniz gibi, Ankara içinde tüm montaj işlemleri, tamir ve tadilat, bakım ve onarım işlemleriniz için, profesyonel ve kaliteli hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz.

Geberit Boşaltma Grubu Nedir?

Sistemine uygun olarak su boşaltımı yapılabilmesi için Geberit boşaltma grubu kullanılmalıdır. Böylece hem enerji tasarrufu sağlanmış hem de pratik şekilde boşaltma mekanizması kullanılır.

Geberit rezervuar montajı için deneyimli ve uzman ekiplerden yardım alınmalıdır. Geberit boşaltma grubu, kumanda paneli üzerindeki düğmelere basıldığında, çubuk, hava ya da hortumlar sayesinde köprü oluşturan, suyun boşaltımı için kullanılan bir mekanizmadır.

Boşaltma grubunun arızalanması; suyun klozet içine çok ince ayarda akmasına neden olur. Böyle bir durumda orijinal yedek parça ile değiştirilmesi gerekir. Geberit orijinal yedek parçalarına ulaşmak için, www.banyoevin.com adresine giriş yaparak, ürünlerimizi inceleyebilirsiniz.

Geberit Rezervuar Arızaları Nelerdir?

Geberit boşaltma grubu ve şamandırada rezervuar arızaları oluşabilir. Rezervuar arızaları için, konusunda uzman kişilerden destek alınmalıdır. Rezervuarlar, klozet arkası ve gömme rezervuar olarak iki çeşittir.

·         Şamandıranın sürekli su kaçırması

·         Rezervuar iç takımının su seviyesinde ayar kaçırması

·         Klozetin alttan su kaçırıyor olması

Banyo ürünlerinde, sağlam ve kaliteli ürünlerin yanında en önemli konu, çok fazla sorun çıkarmayan, montajı kolay olan ve en önemlisi, herhangi bir arıza durumunda, orijinal yedek parçalarına kolaylıkla ulaşımın sağlanmasıdır.

Herhangi bir arıza durumunda, orijinal yedek parçaların kullanılmaması, ürünün ömrünü uzatmaktan çok kısaltmaya ve sürekli yeni sorunlar oluşturmaya yaramaktadır.

Geberit Gömme Rezervuar Avantajları Nelerdir?

Geberit gömme rezervuarlar, görüntü kirliliğini yok eder. Yerden tasarruf sağlar. Alçıpan ve tuğla duvara kolay montaj yapılır. Su tüketimi oldukça azdır. Yedek parça konusunda sıkıntıya düşülmez.

Tüm standart asma klozetlere uyum sağlayan gömme rezervuarlar, geniş uygulama seçenekleri yanında oldukça konforludur. Ayarlanabilir yüksekliği sayesinde oldukça kullanışlıdır. Yoğuşmaya karşı yalıtımlı olan ürün, uzaktan deşarj kumandalarıyla da rahatlıkla kullanılabilmektedir.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Etiketler: Geberit Boşaltma Parçaları Satın Al
Eylül 10, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR