Geberit Boşaltma Grubu

Geberit Boşaltma Grubu

Geberit Boşaltma Grubu

Banyoda hijyen açısından kullanılan pek çok aksesuar bulunmaktadır. Bu aksesuarlardan bir tanesi de rezervuardır. Rezervuarlar iç ve dış parçalardan meydana gelmektedir. İç parçalar iki adettir. Bunlardan bir tanesi klozet içerisinde dolan suyun durdurulmasına yardımcı olurken bir diğeri de doldurulan suyun boşaltılması ve temizliğin sağlanması için kullanılan Geberit boşaltma grubu olmaktadır.

Rezervuar için boşaltma grupları www.banyoevin.com adresi üzerinden satışa sunulmaktadır. Aksesuarların kaliteli markalardan ve güvenilir adreslerden temin edilmesi sizi sürekli olarak parça değiştirme masrafından kurtaracaktır. Ürünleri sepete ekleyerek hemen sipariş edebilirsiniz.

Geberit Boşaltma Grubu İle Hijyen Sağlayın

Klozette hijyen sağlanması oldukça önemlidir. Taharet musluğunun yanı sıra üst seviyede temizlik sağlayabilmek için sifona basıldığında su gelmesi gerekir. Geberit boşaltma grubu sayesinde etkin temizlik sağlamak oldukça kolaydır. Bazen arızalar sebebi ile iç tesisatın doldurma aparatı çalışmayabilir. Klozet su deposunun içinde su olmadığından dolayı boşaltım da sağlanamaz.

Yapacağınız seçimler bu durumların yaşanmaması adına önemlidir. Geberit Avrupa pazarına hakim olan sıhhi tesisat firmalarından biri olup merkezi İsviçre’dedir. Sadece hijyen açısından değil, kalite, uzun ömürlülük ve maliyet açısından da bu ürünlerin kullanımı tüketicilere avantaj sağlamaktadır.

Geberit Boşaltma Grubu Modelleri, Fiyatları, Özellikleri

Geberit markanın boşaltma grupları 3 üründen oluşmaktadır. Bunlar ince rezervuar sigma&alpha, boşaltma mekanizması ve alt sepeti UP 172 delta ve 12 cm rezervuar için olan modeldir. Tesisat parçalarının her biri su ve enerjiden tasarruf sağlanması mantığı ile üretilmiştir. Sadece konutlarda değil, şantiye, fabrika, ibadethane, işyeri, okul, iş merkezi, tesis ve tersane gibi alanlar için de kullanımı uygundur.

Duş, tuvalet gibi su boşaltma ihtiyacı duyulan her ortamda rahatlıkla kullanılabilir. Bu ekipman gruplarının kullanımı oldukça pratiktir. Ayrıca Geberit boşaltma grubu modelleri oldukça sessiz çalışmaktadır. 12 cm olan ürün rezervuar kalınlığının 12 cm olduğu durumlarda kullanılırken diğer 2 ürünün kullanım alanı oldukça geniştir. Üstün teknoloji ve donanımlar ile donatılmış olan bu sıhhi tesisat parçaları su tüketiminin arttığı durumlarda da kullanılarak su faturası tutarının azaltılmasına da yardımcı olmaktadır.

 

Etiketler: geberit boşaltma grubu,geberit yedek parça, geberit
Temmuz 28, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR