Geberit Batarya Sisteminde Montaj Problemi Var Mıdır?

Geberit Batarya Sisteminde Montaj Problemi Var Mıdır?

Geberit Batarya Sisteminde Montaj Problemi Var Mıdır?

Geberit batarya sisteminde montaj vardır. Ancak normal montajlardan çok farklıdır. Sessiz bir şekilde kısa sürede yapılır.

Geberit Montaj Sistemlerinin Avantajları

Her zaman kaliteli bir çözüm sunar.

Artık günümüzde banyolar, bilgi ile yapılmaktadır. İnşaat sektöründe montaj konusunda bir sınır yoktur. Sadece maliyetlerde ve ortak yüzeylerde sınırlama vardır. Tuvalet ve banyo planlaması, montaj konusunda problemli olur. Geberit montaj sistemleri ile bu problemler ortadan kalkar.

Gömme rezervualar vardır. Bu sayede hem metrekareden tasarruf sağlanır hem de güvenlik standartları yerine getirilmiş olur. Bu işlem tarafımızca defalarca kez yapılmıştır ve profesyonel bir şekilde kanıtlanmıştır. Uzun süreli kullanım sağlanmış ve defalarca kontrol edilmiştir. 50 yıla yakın bu hizmet sunulmaktadır ve tesisatçılar tarafından tavsiye edilmektedir.

Bu rezervuarların en önemli özelliği tek parçadan oluşmasıdır. Dolayısıyla kaynak içermez.

Deşarj teknolojisi sayesinde su tasarrufu sağlar. Geberit gömme rezervuarlar, çift ve tek kademelidir. Stop ve start deşarj sistemi vardır. Deşarj valflerinde hacim ayarlanabilir. Bu sayede etkin su kullanımı sağlanır.

Banyo alanında Su Etkinlik Etiketi vardır. Bu kullanıcılara yardımcı olur. Bu etiketten yararlanılarak yapılan çalışmalar sonucunda Geberit Sigma, en yüksek enerji verimliliği ödülüne layık görülmüştür.   

Geberit Hizmetinden Nasıl Yararlanabilirim?

Ülkemizde Geberit hizmeti veren birçok yer vardır. Ancak kaliteli hizmet sunması çok önemlidir. Geberit firmalarının iyi araştırılması gerekir. İyi monte edildiğinde birçok avantaj sağlayabileceği gibi kötü monte edildiğinde birçok soruna neden olur. Bu yüzden iyi bir firma ile çalışılmalıdır.

Biz, profesyonel hizmet veriyoruz. Geberit montajı dışında yedek parça da satmaktayız. Sitemizde detaylı şekilde yer almaktadır.

Fiyatlarda modellere ve özel isteklere göre değişiklik gösterir. Fiyat ne kadar değişiklik gösterse de kalite aynıdır. Bu yüzden bizi tercih edebilirsiniz.

Unutmayın, kalite herkesin hakkıdır. Kalite ise sizin zevkinizdir. Geberit ile yerden tasarruf sağlayın ve banyonuzu modern hale getirin. Yapmanız gereken tek şey web sitemizi ziyaret ederek bizi tercih etmektir.

Modern bir banyoya sahip olmak, Geberit avantajlarından yararlanmak ve kaliteli hizmet alabilmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

 

Etiketler: Geberit Batarya Sisteminde Montaj Problemi Var Mıdır
Temmuz 28, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR