Geberit Alpha Sigma Kumanda Paneli

Geberit Alpha Sigma Kumanda Paneli

Geberit Alpha Sigma Kumanda Paneli


Tuğla, gazbetan ve bims duvarlar için uygun olan Geberit kumanda paneli, zarifliği ve şıklığı ile bulunduğu ortama zarafet katar. Evlerin dışında, oteller, restoranlar, kafeler, alışveriş merkezleri, holding binaları gibi yerlerde sıklıkla tercih edilen bir üründür.

Geberit kumanda paneli, tek basmalı ve çift basmalı olarak iki çeşidi bulunmaktadır. Tasarım özgürlüğü sayesinde, kişiye özel tasarımlar yapılabilmektedir.


Geberit Gömme Rezervuar Nasıl Monte Edilir?


Geberit gömme rezervuar monte etmek için konusunda uzman ve profesyonel kişilerden yardım alınmalıdır. www.banyoevin.com üzerinden randevu alarak, bakım ve onarım, tamir ve tadilat, montaj hizmetlerimizden yararlanabilir, indirimli yedek parça ürünlerimizi takip ederek, ücretsiz kargo hizmetimiz ile bu ürünlere sahip olabilirsiniz.

·         İlk olarak, kumanda panelinin nereye konacağı belirlenmelidir.

·         Çift kumanda paneli için; 24.5 cm’lik en ve 20 cm’lik boy ayarlanmalıdır

·         Aşağı doğru soldan 70 cm, sağdan 100 cm’lik yer ayarlanmalıdır.

·         Rezervuar derinliği için ise 8 cm’lik yer ayarlanmalıdır.

·         Rezervuar paneli yanlardan vidalanarak, 8cm’lik oyuk içine yerleşir hale getirilmelidir.

·         Denge terazisi ile dengeleme sağlandıktan sonra sağ ve soldan vidalama işlemi gerçekleştirilir.

·         Rezervuar her iki taraftan da dübellerle sağlamlaştırıldıktan sonra alt kısma boru kelepçesi takılır.

·         Rezervuarın diğer parçaları da takıldıktan sonra kumanda paneli gömme rezervuar montaj işi gerçekleştirilmiş olur.

Tüm bu işlemler oldukça zahmetli ve zordur. Bu yüzden bu konuda uzman ve profesyonel ekiplerden yardım alınmalıdır. Ankara içi teknik servis için, www.banyoevin.com üzerinden profesyonel ekiplerimize ulaşarak, bakım ve onarım, tamir ve tadilat, montaj hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz.


Geberit Kumanda Paneli Özellikleri Nelerdir?


Geberit kumanda paneli, tekli ve çiftli basım olarak iki çeşittir. Farklı tasarımlarına göre üretilen kumanda panellerinin birçok farklı özelliği bulunmaktadır. Sekiz renk seçeneğine sahip olan kumanda panelleri, su tasarruflu çift kademeli deşarj özelliğine sahiptir.

Kişiye özel tasarım yapılabilen ürünlerde, fotoselli deşarj kumandaları ve entegre koku alma ünitesi bulunmaktadır. Her banyoya uyum gösteren modelleriyle zarifliği, estetiği ve şıklığı mekanlarınızda yakalayabilirsiniz.

 

 

Geberit Deşarj Sistemi Nasıl Çalışır?


Geberit kumandalarda bulunan deşarj sistemi, su tasarrufunu sağlarken, sorunsuz çalışması ve ömrünün uzun olması dolayısıyla, ideal bir üründür. Uygulama ve özel yapı şartlarına göre; Geberit Sigma deşarj, Geberit Omega deşarj ve Geberit Alpha deşarj sistemleri bulunmaktadır.

Geberit başta olmak üzere, tüm kaliteli markaların orijinal yedek parça ürünlerine, www.banyoevin.com üzerinden ulaşabilir, belirli ürünlerde yapılan indirimli fiyatlardan yararlanırken, ücretsiz kargo servisi ile, ürünlerimiz elinize çok kısa sürede ulaşabilir.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Etiketler: Geberit Alpha Sigma Kumanda Paneli
Ağustos 10, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR