Batarya Kartuşu Değiştirme

Batarya Kartuşu Değiştirme

Batarya Kartuşu Değiştirme


Banyo, mutfak ve tuvaletlerde en sık karşılaşılan sorunların başında bozuk bataryalar gelmektedir. Bataryalarda, sızdırma, kaçırma, contanın eskimesi gibi birçok farklı sebepten arızalar çıkabilir.

Arızaların oluşmasının baş sebeplerinden biri, batarya kartuşu denilen aparatın kireçlenmesi, korozyona uğramasıdır. Kartuşların kireçlenmesiyle yapılacak tek işlem, tüm bataryayı değiştirmek yerine batarya kartuşu değiştirilebilir.

Ana su vanasından suyun kesilmesinin ardından, kırmızı ve mavi uçlu plastik bölüm çıkarılır. Vidanın çıkarılmasının ardından, açma kapama kolu çıkarılır. İçinden çıkan kireçlenmiş batarya kartuşu çıkarılarak, yerine aynı ölçülerde yeni batarya kartuşu takılarak kartuş değiştirme işlemi tamamlanır.

Sadece bir batarya kartuşunun bile orijinal yedek parçasının bulunması önemlidir. www.banyoevin.com adresine giriş yapanlar, tüm orijinal yedek parça ürünlerine, indirimli ve ücretsiz kargo ile rahatlıkla ulaşabilirken, Ankara içinde; tüm tamirat ve tadilat, bakım ve onarım, montaj işlemleriniz, profesyonel şekilde gerçekleştirilmektedir.


Batarya Modelleri Nelerdir?


Birbirinden farklı batarya modelleri bulunmaktadır. Kimisi yerli üretim olurken kimisi de Çin’den ithal edilen ürünler olmaktadır. Batarya modeli seçerken; garantisinin olması, yedek parçasına kolay ulaşılıyor olması gereklidir.

·         Lavabo bataryaları (Tezgâh üstü, ankastre, standart, duvardan fotoselli/elektronik)

·         Mutfak bataryaları

·         Banyo bataryaları (Ankastre, standart, termostatik)

·         Duş bataryaları (standart, ankastre, termostatik)

·         Küvet bataryaları

Tüm bu ürünlerin, tamamlayıcı ürünleri de bulunmaktadır. Ankastre stop valfler, taharet el duşu, sifon ve süzgeç bu ürünler arasında bulunmaktadır. Batarya modellerinin arızalanmalara ya da değiştirilme zamanlarına göre orijinal yedek parçalarından faydalanmak gereklidir. Bu yüzden indirimli ve ücretsiz kargo ile temin edebileceğiniz ürünler, www.banyoevin.com adresinde rahatlıkla bulunmaktadır.

Yedek parça satışı dışında, Ankara içinde oluşabilecek banyo, rezervuar gibi ürünlerin; bakım ve oranım, tamir ve tadilat ile profesyonel montaj işlemleri profesyonel olarak gerçekleştirilmektedir.


Musluk Tamiri Nasıl Yapılır?


Musluk tamiri yapılırken ilk olarak, ana vanadan su kesilmelidir. Göbekte bulunan contaya ulaşmak için, musluk başının sökülme işlemi gerçekleştirilir. Saatin ters yönüne doğru, kurbağa anahtarı ile musluk göbeği çıkarıldıktan sonra, göbekte bulunan eski conta çıkarılır ve yerine eskisinin ölçülerinde yeni conta takılarak musluk tamiri gerçekleştirilmiş olur. Contanın değiştirilmesiyle birlikte, musluğun su akıtması da engellenerek sağlıklı şekilde çalışması sağlanır. Tüm bu işlemleri yapmak için uğraşmanıza gerek kalmadan, www.banyoevin.com adresinden, tüm tamirat, montaj, bakım hizmetlerimizden yararlanabilir, indirimli ve ücretsiz kargo hizmeti ile, orijinal yedek parça satışımızdan faydalanabiliriniz.

 

 

Etiketler: Batarya Kartuşu Değiştirme
Eylül 08, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR