Banyo Bataryası Parçaları

Banyo Bataryası Parçaları

Banyo Bataryası Parçaları


Banyo bataryası parçaları, kullanışlı ve uzun süre kullanım kolaylığı sağlayacak ürünlerden seçilmelidir. Banyoların daha şık ve estetik görünümü de banyo bataryası seçerken dikkat edilmesi gereken konuların başında gelmektedir.

·         Ankastre banyo bataryaları

·         Standart banyo bataryaları

·         Termostatik banyo bataryaları

Birbirinden farklı banyo bataryaları sadece evlerde değil, restoran, otel, alışveriş merkezleri gibi insan sirkülasyonun çok fazla olduğu yerlerde de kullanılmaktadır. Bu tip yerlerde şıklığı ve estetiği ön plana çıkardığı için, ankastre banyo bataryaları sıklıkla tercih edilmektedir.


Banyo Bataryası Nasıl Takılır?


Banyolar, oldukça nemli ortamlar olduğu için, kullanılacak banyo bataryası parçaları da sağlam ve dayanıklı olmalıdır. Korozyona uğrayan, asitlenen, kararmaya başlayan banyo bataryaları oldukça can sıkmaktadır.

Nemli ortamlarda bulunan banyo bataryaları zamanla gevşemeye başladığından dolayı su sızdırma gibi problemlerle karşı karşıya kalınabilir. Böyle bir durumda uzman desteğinden yararlanmak gerekir.

Banyo bataryası değişimi yaparken ilk olarak suyu ana vanadan kapatmak gerekir. Sonrasında banyo bataryasının yan bağlantıları çıkarılır. Değişimi yapılacak yeni banyo bataryası ile tekrar aynı şekilde aparatlar yerine takılarak işlem tamamlanır.

Tüm bu işlemlerle uğraşmak yerine; Ankara içinde tadilat ve tamirat, montaj, bakım ve onarım işleriniz için, www.banyoevin.com adresimizi ziyaret ederek, hizmetlerimizden yararlanabilir, en uygun fiyatlarla, orijinal yedek parça siparişi verebilirsiniz.


Banyo Bataryası Seçerken Nelere Dikkat Edilmelidir?


Banyo bataryası parçaları, zamanla korozyona, yıpranmaya yenilirler. Böyle durumların önüne geçebilmek için banyo bataryası seçerken bazı konulara dikkat edilmelidir.

·         Banyo bataryası seçerken, özellikle deniz kıyısına yakın oturanlar için korozyona uğramaması açısından krom kaplama ürünler tercih edilmemelidir.

·         Tesisata uygun banyo ve lavabo bataryası tercih edilmelidir.

·         Lavabo ve banyo bataryası için işlevi fazla ve modern olan, döner başlıklı ya da aç kapa özelliği olan ürünler tercih edilmelidir.


Termostatik Batarya Nedir?


Termostatik batarya, özellikle yaşlıların, çocukların ve engelli kişilerin güvenli ve konforlu şekilde banyo keyfini yaşamaları için sıklıkla tercih edilen batarya çeşitlerindendir.

Termostatik batarya, istenilen su seviyesini sabitleyerek, kişilerin daha rahat temizlik yapabilmesi sağlar. Su ve yakıt tasarrufu sağlayan termostatik bataryalar, duşta konfor sağladığı gibi, suyun emniyetli şekilde istenilen sıcaklık ayarında kalması için oldukça idealdir.

Ankastre, termostatik ya da standart batarya tercihleriniz için, www.banyoevin.com üzerinden indirimli ve ücretsiz kargo hizmetiyle yedek parça ürünlerimizden yararlanabilir, aynı zamanda, ürünlerin tamir ve tadilat, bakım ve onarım, montaj işlemleri için, deneyimli ve profesyonel ekibimizden destek alabilirsiniz.

 

Etiketler: Banyo Bataryası Parçaları
Eylül 07, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR