Artema Musluk Yedek Parça

Artema Musluk Yedek Parça

Artema Musluk Yedek Parça

Suyun daha kolay kontrol altına alınabilmesi için musluklara ihtiyaç duyulmaktadır. Banyo ve mutfaklarda, tuvaletlerde, bahçelerde kısacası suyun kontrollü şekilde kullanılabileceği her yerde musluk ve yedek parçalarına ihtiyaç duyulmaktadır.

Muslukların kaliteli ve uzun ömürlü olması gerekir. Bu yüzden Artema yedek parça ürünlerini tercih edebilirsiniz. Birbirinden farklı tasarımlarıyla hem göze hitap eden hem de uzun ömürlü olan musluk ürünleri; çift kollu, tek kollu olmak üzere banyo ve mutfak bataryalarında kullanılmaktadır.

Musluk Yedek Parçaları Nelerdir?

Her ne kadar kaliteli ürünler olsa da çoğu zaman musluk ürünlerinde de arızalanmalar, bozulmalar olabilir. Contası eskimiş olabilir, yanlış kullanımdan dolayı bozuluyor olabilir. Böyle zamanlarda Artema yedek parça onarım ve tamiratı için profesyonel ekiplere ihtiyaç olabilir.

·         Batarya parçaları

·         Fotoselli batarya yedek parçaları

·         Ankastre stop valf parçaları

·         Filtre ve conta

·         Aksesuar yedek parçaları

·         Somun parçaları

·         Volan başlıkları

·         Sürgü takımı parçaları

Musluk değişimi, tamiri, onarımı gibi hizmetler için, Ankara içi teknik servis hizmeti almak isteyen müşterilerimiz, www.banyoevin.com adresinden telefon numaralarımıza ulaşarak, arıza, bakım ve onarım, montaj hizmetlerimizden yararlanabilirler.

Musluk Çeşitleri Nelerdir?

Suyun kullanılabileceği her türlü alanda musluk çeşitlerine ihtiyaç duyulmaktadır. Birbirinden farklı musluk çeşitleri bulunmaktadır. Mutfaklarda, banyolarda, tuvalet ve daha birçok alanda farklı özellikleri olan musluk çeşitleri kullanılmaktadır.

·         Sifon kumandalı musluklar

·         Standart musluklar

·         Yüksek/kısa musluklar

·         Termostatik musluklar

·         Elduşu çıkışlı musluklar

·         Çift su girişli musluklar

·         Tek su girişli musluklar

Altın, bakır, krom, krom-beyaz renklere sahip, özgün ve modern tasarımlara sahip olan, krom, saten krom, paslanmaz çelik ve altın kaplama çeşitleriyle Artema yedek parça ve ürünlerine rahatlıkla ulaşılabilmektedir.

Kaliteli Musluk Çeşitlerine Nasıl Ulaşılır?

Farklı montajlama teknikleri olan musluk çeşitlerinde; ankastre, standart, duvardan, yerden ve küvet üstü olmak üzere farklı montajlama tekniklerini bulunduğu musluk çeşitlerine ulaşmak için www.banyoevin.com internet adresinden, kaliteli ve profesyonel hizmet veren ekibimize ulaşabilirsiniz.

Ankara ili içinde tüm tamir, bakım, onarım ve montaj hizmetlerimizden yararlanabileceğiniz gibi, özgün ve modern tasarımlarıyla göz kamaştıran, sade ama şık tasarımlardaki ürünleri, firmamız üzerinden sipariş vererek alabilirsiniz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Etiketler: Artema Musluk Yedek Parça
Eylül 07, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR