Artema Klozet Yedek Parça

Artema Klozet Yedek Parça

Artema Klozet Yedek Parça


Evlerde ve dış mekanlarda kullanılan ürünlerden birisi klozetlerdir. Gelişen teknolojiyle birlikte klozet ve yedek parçaları da değişmeye ve gelişmeye başlamıştır. Birbirinden farklı özelliklere sahip klozet ve yedek parça ürünleri içinde Artema yedek parça ürünleri, sıklıkla evlerde ve dış mekanlarda tercih edilen ürünler arasında yerini almaktadır.

Bu tür ürünlerde marka ürünleri seçmek önemlidir. Bunun yanında bu ürünlerin montaj kalitesi de dikkat edilmesi gereken konuların başında gelmektedir. Belirtilmiş standartlar içindeki ürünlerin alınması, bu tür ürünlerin kullanımında oluşabilecek arızaları da en aza indirmektedir.


Klozet Yedek Parçaları Nelerden Oluşur?


Yaşanılan mekanlarda kullanılan tuvaletlerin hijyenik ve temiz olması için bazı yedek parçalara ihtiyaç duyulmaktadır. Artema, yedek parça konusunda oldukça kaliteli ürünler sunarak, ürünlerin kullanım ömürlerini uzatmaktadır.

Klozet iç takım ürünleri:

·         Basmalı iç takımlar

·         Çekmeli iç takımlar

·         Çift kademeli basmalı iç takım

·         İç takım yedek parçaları

·         Şamandıra

Klozetlerde; gömme rezervuar, gömme rezervuar kumanda panelleri, plastik rezervuar, klozet kapakları, rezervuar iç takımları ve flatörlerin kaliteli olması, ürünlerin uzun süreli kullanımında önem taşımaktadır.

Artema yedek parça ürünleri arasında; batarya parçaları, fotoselli batarya yedek parçaları, ankastre stop valf parçaları, filtre ve conta, duş başlıkları, batarya uzatma grupları, O-ring contalar, duş hortumları, somun parçaları, sürgü takımı parçaları, volan başlıkları, çek valfleri, aksesuar yedek parçaları bulunmaktadır.


Klozet Montajı Nasıl Yapılır?


Klozet montajı ustalık ve tecrübe gerektiren bir işlemdir. Bunun yanında kullanılacak ürünlerin de kaliteli olması gerekir. Artema yedek parça ürünleri ve uzman firma farkı ile klozet montajı rahatlıkla yapılabilmektedir.

Ankara içerisinde teknik servis, arıza, bakım ve montaj hizmetleri için www.banyoevin.com üzerinden yapacağınız siparişlerle birlikte bakım, arıza ve onarım hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz.


Klozet Rezervuar Türleri Nelerdir?


Günümüzde evlerde ve dış mekanların tuvaletlerinde, klozetler kullanılmaktadır. Klozetlerin arkasında, belli bir miktar suyu depolamaya yarayan depolar bulunmaktadır. Bu depoların amacı, klozet içindeki pisliğin temizlenmesi içindir. Bu depoların üzerinde bulunan kol yardımıyla, depo içindeki su, klozete akıtılarak, klozet içindeki pislikler temizlenir.

·         Asma rezervuar

·         Gömme rezervuar

·         Klozet üstü rezervuar

Hem görsellik hem de fazla yer kaplamaması açısından, gömme rezervuarlar çok daha kullanışlıdır. Rezervuar seçerken en önemli nokta, yedek parçalarının kolay bulunabilir olmasıdır. www.banyoevin.com adresine giriş yapan müşterilerimiz; markalı rezervuar ürünlerimize ve diğer ürünlere rahatlıkla ulaşarak, ürünlerden sipariş verebilir, montaj, bakım ve onarım hizmetlerimizden yararlanabilmektedir.

 

 

Etiketler: Artema Klozet Yedek Parça
Ağustos 04, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR