Artema Batarya Yedek Parçası

Artema Batarya Yedek Parçası

Artema Batarya Yedek Parçası


Banyo, mutfak, tuvalet gibi ıslak hacimlerin bulunduğu yerlerde batarya ürünlerine ihtiyaç duyulur. Kalitesi ve sağlamlığı açısından en çok tercih edilen Artema batarya çeşitleri bulunmaktadır.

Batarya grubu seçerken, kalitesine, ürün için kullanılan hammaddeye dikkat etmek gereklidir. Mutfak ve banyo bataryaları, en çok yıpranan ve değiştirilmesi gereken ürünlerdir. Bu yüzden Artema batarya orijinal yedek parçalarının kullanılması gereklidir.

Armatürlerin üzeri genellikle krom ya da kroma alternatif olan farklı yüzeylerle kaplanarak, kararmaya, asitlenmeye karşı korunaklıdır.


Artema Batarya Parçaları Nelerdir?


Uzunlukları, montaj şekilleri ve kullanım amaçlarına göre birbirinden farklı Artema batarya çeşitleri bulunmaktadır. Bu batarya çeşitleri tasarımlarına göre evin ya da kullanılan mekânın çehresini değiştiren ve şıklığını sağlayan ürünlerdir.

·         Lavabo bataryaları

·         Banyo bataryaları

·         Duş bataryaları

·         Mutfak bataryaları

·         Küvet bataryaları

·         Bide bataryaları

·         Fotoselli bataryalar

·         Zaman ayarlı bataryalar

·         Bedensel engelli ve doktor bataryaları

·         Termostatik bataryalar


Artema Armatür Tipleri Nelerdir?


Güç kaynağı olarak pil ya da elektrik kullanılan; ankastre, standart, duvardan, yerden ve küvet üstü montaj özelliğine sahip Artema batarya tipleri; krom, saten krom, paslanmaz çelik, altın, bakır, krom-beyaz, siyah-krom ve saten altın kaplama ile üretilmektedir.

·         Sifon kumandalı

·         Standart

·         Yüksek

·         Kısa

·         Termostatik

·         Elduşu çıkışlı

·         Çift su girişli

·         Tek su girişli

Lavabo bataryaları, su tasarrufu sağladıkları gibi, seramiklerde oldukça kolay montaj sağlamaktadır. Duş bataryalarında estetiği ve şıklığı bir araya getiren ürünler, banyoların vazgeçilmez ürünleri arasındadır.

Özellikle insanların yoğun bulunduğu, alışveriş merkezleri, restoranlar, kafeler ve bunun gibi yerlerde pratikliği ve hijyeni daha sağlıklı sağlayan fotoselli bataryalar, sıklıkla tercih edilmektedir.

Zaman ayarlı ve aynı zamanda dokunmatik özelliğe sahip armatürler, kullanıma açık yerlerde, silindir yapısı ve led aydınlatma özelliği ile ortama şıklık katan ürünlerdir. Özellikle yaşlılar için termostatik banyo bataryaları, istenilen sıcaklığı kolaylıkla ayarlanabilen, emniyet bobini sayesinde, su sıcaklığının istenilen seviyede kalmasını sağlayarak işlevselliğini sürdüren ürünlerdir.


Artema Armatür Tamamlayıcıları Nelerdir?


Altın, bakır ve krom kaplama olan, özgün ve modern tasarımlara sahip Artema armatür tamamlayıcıları, standar ve eldüşü çıkışlı olarak üretilmektedir. Ankastre ve standart montaj yapma özelliğine sahip ürünler arasında; sıva altı grubu, powerbox güç kaynağı, çıkış uçları, yönlendiriciler ve sifonlar bulunmaktadır.

Ankara içi her türlü armatür yedek parça ihtiyacınızı karşılayabileceğiniz, aynı zamanda montaj, tamir ve tadilat, onarım ve bakım hizmetlerimiz için, www.banyoevin.com adresimizden ürünlerimizi görebilir, konusunda uzman ve deneyimli ekibimiz ile iletişime geçerek, tüm hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz.

 

 

Etiketler: Artema Batarya Yedek Parçası
Ağustos 03, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR