Artema Banyo Bataryası Nasıl Takılır

Artema Banyo Bataryası Nasıl Takılır

Artema Banyo Bataryası Nasıl Takılır?


Banyo bataryaları, nemli ortamlarda bulunduğu için zamanla yıpranma ve aşınmaya maruz kalabilir. Bu yüzden belli aralıklarla değiştirilmesi gerekir. Artema banyo bataryası değiştirmek için uzman kişilerden destek alınmalıdır. Bunun için Ankara içinde hizmet veren www.banyoevin.com adresine giriş yaparak, tamir tadilat, bakım onarım ve montaj hizmetlerimizden yararlanmak için randevu alabilirsiniz.

Lavabo bataryasının takılabilmesi için ilk olarak ana vanadan suyun kesilmesi gerekir. Musluğun içindeki tüm su boşaltılır. Spiral fleksi hortumun çıkarılmasının ardından musluğu lavaboya bağlayan somun çıkarılmalıdır. Batarya yukarı çekilir ve yeni batarya takılır.

Fleksi spiral hortumların belli zamanlarda yenileriyle değiştirmek, bataryaların sağlıklı çalışmaları açısından gereklidir. Bu yüzden orijinal yedek parça alabileceğiniz www.banyoevin.com adresine giriş yapabilir ve tüm orijinal yedek parça ürünlerimizden uygun olanı sipariş verebilirsiniz. Üstelik ürünlerimizde özel indirimler ve ücretsiz kargo fırsatından da yararlanabilirsiniz.


Banyo Bataryası Seçerken Nelere Dikkat Edilmelidir?


Artema banyo bataryası seçerken bazı konularda dikkatli olmak gereklidir. Hem sağlık açısından hem de uzun ömürlü kullanım açısından, bataryaların kalitesi ve dayanıklılığı önem kazanmaktadır.

·         Banyo bataryası seçerken özellikle deniz kıyısında oturanlar, korozyona karşı tedbir almalıdır. Krom ve nikel kaplı bataryalar, korozyona daha çabuk maruz kalmaktadır.

·         Suyun daha az tüketileceği bataryalar tercih edilmelidir.

·         Montajı kolay yapılabilmelidir.

·         Su sızdırmazlık özelliğine sahip olmalıdır.

·         Su basıncının düştüğü durumlarda, sızdırma yapmamalıdır.

·         Hammaddesi bakır ve pirinç olmalıdır.

·         İnsan sağlığını tehlikeye atacak bakteri ve mikroplara karşı antibakteriyel özelliği bulunmalıdır.

 

Banyo Bataryası Çeşitleri Nelerdir?


Banyo bataryaları tiplerine göre; ankastre banyo bataryası, standart banyo bataryası ve termostatik banyo bataryası olarak üç gruba ayrılmaktadır. Ankastre banyo bataryaları; çıkış uçlarına ve ankastre sıva altı yapılışına göre ikiye ayrılmaktadır.


Banyo Batarya Yedek Parçaları Nelerdir?


Artema banyo bataryası yanında her an arızalara karşı yedek parçalarının da bulunması gerekir. Yedek parçaların orijinal olması önemlidir. Bu yüzden orijinal yedek parça satan www.banyoevin.com adresine giriş yaparak, tüm banyo batarya yedek parçalarına ulaşabilirsiniz.

·         Grup volan termostatik kartuş

·         Grup kumanda kolu

·         Grup çekvalf adaptör

·         El duşu ve el duşu başlığı

·         Flexi hortum

·         Slim perlatör

·         Grup perlatör

·         Salmastra

·         Rozet

·         Basmalı yuvarlak süzgeç

·         Lavabo sifonu

·         Kalın çelik hortum

Ankara içinde herhangi bir tamir tamirat, bakım ve onarım, montaj işlemleriniz için www.banyoevin.com adresinden, profesyonel ekibimize ulaşarak hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz.

 

Etiketler: Artema Banyo Bataryası Nasıl Takılır
Ağustos 02, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR