Arızalı Klozet Parçaları Nasıl Anlaşılır

Arızalı Klozet Parçaları Nasıl Anlaşılır

Arızalı Klozet Parçaları Nasıl Anlaşılır?

Evlerde ve birçok mekânda kullanılan klozet ürünlerinin arızalı klozet parçaları, yetkili servisler tarafından tamir ve onarım işlemleri yapılmaktadır. Klozet parçalarının arızalı olup olmadığı, ürünlerin kullanılırken gösterdiği birkaç problemden anlaşılabilir.


·         Klozet şamandırasının suyu kesmemesi

·         Rezervuar iç takımının su seviyesinin ayarlanamaması

·         Klozetin alttan su kaçırması

Şamandıra delindiyse, şamandıra içine girdiği suyun altına battığından görevini gereği gibi yapamaz ve bu yüzden şamandıra değiştirilmelidir. Rezervuar içindeki su borunun üstüne çıkıyorsa, şamandıra düz olmadığı için su seviyesi ayarlanamaz.

Klozet parçalarının gösterdiği bu tip arızalarda hem orijinal yedek parçalara ihtiyaç duyulur hem de bu arızaların yetkili eller tarafından tamir ve bakımının yapılması gerekir. www.banyoevin.com ile, indirimli ve ücretsiz kargo servisi ile ürün teslim yapılmakta hem de profesyonel ve deneyimli ekibimiz tarafından, bakım, onarım, tamir, tamirat ve montaj hizmetleri verilmektedir.


Rezervuar İç Takım Aparatları Nelerdir?


Arızalı klozet parçaları ve rezervuar iç takım aparatları için yedek parça kullanımı gereklidir. Arızalı parçaların değiştirilmesinde muhakkak orijinal yedek ürünler kullanılmalıdır.

·         Alttan su girişli rezervuarlar için standart iç takım

·         Alttan su girişli rezervuarlar için çekmeli iç takım

·         Basmalı iç takım

·         Yandan su girişli rezervuarlar için iç takım

·         Alttan su girişli rezervuarlar için ahşap kollu iç takım


Klozet Şamandırasından Neden Devamlı Su Akar?


Arızalı klozet parçaları için ilk sorun klozet şamandırasının sürekli su akıtmasıdır. Bunun üç sebebi bulunmaktadır. Şamandıra delinmiş olabilir. İkinci sebep ise, rezervuar içindeki suyun, boşaltma sisteminin üst kısmında olmamasıdır.

Klozet şamandırasının su akıtmasının bir başka sebebi ise, şamandıranın bağlı olduğu musluk contasının yıpranmasıdır. Yıpranan conta, sürekli su sızıntısına sebep olarak, suyun sürekli akmasına neden olmaktadır.

Şamandıra içindeki su seviyesinin ayarlanabilmesi için, şamandıra vidasının biraz gevşetilmesi gereklidir.


Klozet Neden Alttan Su Kaçırır?


Bazı durumlarda klozet ürünleri, alttan su kaçırma problemi yaratabilmektedir. Bunun sebebi, contaların eskimiş olmasıdır. Rezervuar altında; ikisi vida deliği ve diğer ikisi de biri doldurma deliği diğeri ise boşaltma deliği olmak üzere, dört adet delik bulunmaktadır.

Tüm bu delikler, contalar yardımıyla takılmaktadır. Bu contaların eskimesi, yıpranması, ya da tam anlamıyla takılmaması sonucu, klozet, alttan su kaçırma problemi yaratmaktadır.

Tüm bu problemleri gidermek ve orijinal yedek parçalarla, ürünleri yeniden tazelemek için www.banyoevin.com adresinden sipariş verebilir, bakım, onarım, tamir ve montaj işlemleri için, profesyonel ekibimizden yardım alabilirsiniz.

 

 

Etiketler: Arızalı Klozet Parçaları Nasıl Anlaşılır
Ağustos 01, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR